Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 лютого 2022, 22:51
2777
0

Полісся — Чорноморець. Прогноз на матч Андрія Воробея

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку Winter Cup 2022

| Оновлено 07 лютого 2022, 22:51
2777
0
Полісся — Чорноморець. Прогноз на матч Андрія Воробея
ФК Полісся. Олександр Усик

Екс-форвард збірної України та донецького «Шахтаря» Андрій Воробей зробив прогноз на матч Winter Cup «Полісся» – «Чорноморець».

«Полісся» приємно здивувало у першій грі. Не тим, що Саня Усик вийшов на заміну (сміється). Хоча це само собою надавало поєдинку особливого інтересу та зібрало навколо нього ажіотаж. «Полісся» мене здивувало переможним результатом 2:1 у матчі з «Вересом», а також грою. Можливо, «Верес» десь дозволив так грати. Але, щиро кажучи, я думав, що «Полісся» не покаже такого футболу, який команді вдалося показати.

Зрозуміло, що це збори і ще ніхто не готовий показати свій максимум. Але все одно я думав, що «Верес» виглядатиме цікавіше. Але вийшло навпаки. «Полісся» зіграло так, начебто для них збори розпочалися ще місяць тому. У них було порозуміння, добре вони стандарти розігрували. Команда із Житомира показала непоганий футбол у першому матчі.

У матчі «Полісся» – «Чорноморець», на мою думку, буде відкритий футбол. «Чорноморець» у матчі з «Металістом» дуже відкрито зіграв і непогано виглядав. Але одесити мають проблеми в обороні. Тому, на мою думку, це може бути результативна гра.

Наставник «Чорноморця» Роман Григорчук також говорив про помилки та списав це на те, що в одеситів ще не зіграна команда. Але, я думаю, що з «Поліссям» «Чорноморець» гратиме у відкритий та комбінуючий футбол, бо одесити мають хороших виконавців попереду. Мені здається, гра буде результативною.

Чи зможе Усик забити або віддати гольовий пас? Ми, коли граємо ветеранами, Саня приїжджає також потренуватися і пограти. Так, у цих поєдинках він забиває. Усик у непоганій формі, він грає та забиває. Але там розміри поля менші. На великому полі все інакше, звичайно. Усик це й сам розуміє. Але ми всі сподіваємось і чекаємо, що Саня заб'є. Але це буде дуже важко. Він і так зробив великий подвиг, що вийшов грати у футбол із професіоналами. У матчі з «Вересом» Саня зробив кілька хороших ривків. Також був епізод, коли фол завадив Усику вийти на ударну позицію. Якби не порушення правил, він міг би вибігти віч-на-віч і був би шанс забити», - сказав Воробей.

Матч «Полісся» – «Чорноморець» відбудеться 7 лютого. Початок зустрічі о 19.00.


Андрій Воробей вихованець школи донецького футболу, грав за «Шахтар» (Донецьк), «Дніпро», «Арсенал» (Київ) та збірну України.

BETWINNER  
  • 2.75
  • 3.54
  • 2.46
Сделать ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відомі нові деталі щодо підкупу гравців Миная на здачу матчу проти Динамо
Футбол | 23 квітня 2024, 09:48 49
Відомі нові деталі щодо підкупу гравців Миная на здачу матчу проти Динамо

Пропозицію робили трьом футболістам, але вони відмовились

Букмекери назвали ще одного несподіваного претендента на трансфер Довбика
Футбол | 23 квітня 2024, 03:55 0
Букмекери назвали ще одного несподіваного претендента на трансфер Довбика

Найбільш вірогідним наступним клубом у букмекерських контор є Челсі, далі – Арсенал...

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.