Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Товариські матчі
07.02.2022 19:00 – FT 1 : 1
5 : 4 Серія пенальті Серія пенальті
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 лютого 2022, 01:45
3895
1

Полісся – Чорноморець. Прогноз та анонс на матч Winter Cup 2022

Ще одна перевірка для житомирського клубу на готовність боротися за вихід до УПЛ

| Оновлено 08 лютого 2022, 01:45
3895
1
Полісся – Чорноморець. Прогноз та анонс на матч Winter Cup 2022
ФК Полісся Житомир

У понеділок, 7 лютого, у турецькому Белеку відбудеться матч товариського турніру Winter Cup 2022, у якому зіграють житомирське «Полісся» та одеський «Чорноморець». Стартовий свисток пролунає о 19:00 за Києвом.

Полісся

 

Житомирський клуб нині виступає у Першій лізі і поки що має досить невеликі шанси на підвищення у класі. Після осінньої частини сезону команда Юрія Калитвинцева посідає 9 місце у турнірній таблиці, маючи в активі 25 очок. Від четвертої позиції, яка дозволить зіграти у перехідних матчах за путівку до УПЛ, «Полісся» відокремлюють 8 балів.

Це при тому, що фінансується житомирська команда краще, ніж багато клубів УПЛ, та укомплектована відповідним чином. Президент «Полісся» Геннадій Буткевич не пошкодував грошей навіть на запрошення чемпіона світу з боксу у надважкій вазі серед професіоналів Олександра Усика. У стартовому матчі Winter Cup 2022 Усик дебютував у футболі, а «Полісся» разом з ним здобуло перемогу над рівненським «Вересом» з рахунком 2:1.

Чорноморець

 

У першій частині цьогорічного сезону «моряки» майже повністю були укомплектовані орендованими у київського «Динамо» молодими футболістами. Проте пертурбації у раді директорів призвели до зміни вектора трансферної політики. Від більшості орендованих «Чорноморець» вирішив відмовитись, а разом із ними був відправлений у відставку з посади головного тренера Юрій Мороз.

Йому на зміну прийшов Роман Григорчук, який уже працював в одеському клубі з 2010 по 2014 роки і виводив його до Ліги Європи. У другій частині сезону «Чорноморець» боротиметься за збереження прописки в елітному дивізіоні, поки клуб посідає 13 місце у турнірній таблиці.

На Winter Cup 2022 «моряки» стартували з поразки харківському «Металісту» в серії післяматчевих пенальті. При цьому основний час завершився внічию 3:3, і харків'яни забили третій м'яч наприкінці зустрічі.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Полісся» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 2.50 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Полісся»: Бубенцов – Нестеров, Гітченко, Батагов, Морозко, Шаповал, Козак, Бабенко, Грицук, Шастал, Будківський.

«Чорноморець»: Паст – Брагару, Вандерсон, Мартинович, Цітаішвілі, Кравченко, Цонєв, Кузик, Юсов, Пожег Ванцаш, Русин.

7 лютого, понеділок

«Полісся» – «Чорноморець»
Белек. Стадіон TBC. 19:00
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SaneK
"не пожалел денег даже на приглашение чемпиона мира по боксу в супертяжелом весе среди профессионалов Александра Усика". А что, есть информация что Усик за деньги? Чего-то кажется что либо сам "по приколу", либо за деньги организаторов, для поднятия интереса к турниру.