Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 06 лютого 2022, 16:06
1229
0

Боруссія Д – Байєр. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Дортмунд має шанс відчепити прямого конкурента

| Оновлено 06 лютого 2022, 16:06
1229
0
Боруссія Д – Байєр. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 6 лютого, у Дортмунді на стадіоні «Зігналь-Ідуна-Парк» відбудеться матч двадцять першого туру чемпіонату Німеччини з футболу, у якому зіграють дортмундська «Боруссія» та леверкузенський «Байєр». Стартовий свисток арбітра прозвучить о 16:30 за київським часом.

Боруссія Д


Дортмунд йшов на січневу паузу з чітким відчуттям своєї переваги над переслідувачами в турнірній таблиці і дуже хотів би зберегти його в такому ж стані відразу після повернення до офіційних поєдинків. Проте, протистояння проти прямого конкурента не дасть можливості «джмелям» перевести подих, оскільки їхні позиції, хай і не у настільки значний ступінь, можуть бути атаковані вже в найближчому майбутньому. Чемпіонські надії – останнє, що має зараз непокоїти підопічних Марко Розе, бо відставання від мюнхенської «Баварії» вже дуже суттєве – дев'ять очок.

А ось із леверкузенським «Байєром» «Борусія» мусить ще дуже довго змагатися на довгій дистанції. Четвірка команд у німецькій Бундеслізі цього сезону надто розрізнена для того, щоб говорити про прямі зіткнення між її учасниками, проте жодна з команд не ризикує у розслабленому стані проводити очні дуелі. Тим паче, що «жовто-чорні» вже мають гіркий досвід розслабленості після того, як повернулися з Гамбурга після матчу проти «Санкт-Паулі» з вильотом з Кубка Німеччини вже на стадії 1/8 фіналу. Вдома перед рідними уболівальниками на трибунах подібні похибки можуть і не пробачити.

Байєр


Леверкузенський колектив махнув рукою на Кубок Німеччини ще на старті своєї участі у цьому турнірі, тому зосередиться у весняній частині сезону лише на чемпіонаті та Лізі Європи УЄФА. І якщо «Борусія» вже встигла відірватися від своїх переслідувачів у турнірній таблиці, то «Байєр» входить до умовної групи команд, яка претендує на місця в Лізі чемпіонів УЄФА наступного сезону, і при цьому дистанція до десятого рядка становить лише п'ять набраних пунктів. Очевидно, що відчеплювати переслідувачів «фармацевтів» було б вигідніше в очних поєдинках, але й наздоганяти вищі за рангом команди в аналогічних протистояннях також було б непогано.

«Байєр» у Дортмунді в рамках чемпіонату не перемагав вже досить давно – із грудня 2013 року, і в останніх сезонах вивозив із «Зігналь-Ідуна-Парк» цілу торбу пропущених м'ячів. У поточному сезоні Леверкузен спробував у домашніх умовах дати справжній бій, однак вичавив із себе лише підсумкову поразку 3:4, яка на старті сезону виглядала не надто болючим ударом. Зараз же йтиметься про вищі ставки – якщо «04» програє в майбутній грі, то стрибнути вище третього рядка буде практично неможливо.

Орієнтовні склади


«Боруссія» Д: Градецькі – Баккер, Інкап'є, Та, Фрімпонг – Демірбай, Андріч – Діабі, Вірц, Бельарабі – Шік.

«Байєр»: Кобель – Геррейру, Загаду, Аканжи, Меньє – Дауд – Беллінгем, Брандт – Азар, Ройс – Мален.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що майбутня гра вийде досить результативною. Нашою ставкою буде позиція – ТБ 3.5 з коефіцієнтом 2.02 за лінією Parimatch.

6 февраля, воскресенье

«Боруссія» Д – «Байєр»
Дортмунд. «Зігналь-Ідуна-Парк». 16:30
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta Sports та відеосервіси MEGOGO та Oll.tv
Прогноз Sport.ua – 2:2
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді
Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 4
Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз

Ронні на висоті. Визначено всіх чвертьфіналістів ЧС зі снукеру
Снукер | 30 квітня 2024, 06:10 2
Ронні на висоті. Визначено всіх чвертьфіналістів ЧС зі снукеру

Лідер світового рейтингу впевнено обіграв Райана Дея з рахунком 13:7

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.