Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
| Оновлено 06 лютого 2022, 15:46
475
0

Ліверпуль – Кардіфф Сіті. Прогноз і анонс на матч Кубку Англії

Сенсаційні вильоти вже мали місце, тому команда Клоппа не хоче наступити на такі ж граблі

| Оновлено 06 лютого 2022, 15:46
475
0
Ліверпуль – Кардіфф Сіті. Прогноз і анонс на матч Кубку Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 6 лютого, у Ліверпулі на стадіоні «Енфілд» відбудеться матч 1/16 фіналу Кубка Англії з футболу, у якому зіграють «Ліверпуль» та «Кардіфф Сіті». Стартовий свисток рефері Ендрю Медлі з Йорка прозвучить о 14:00 за київським часом.

Ліверпуль


За останні роки «Ліверпуль» встиг підняти над своєю головою головні трофеї Ліги чемпіонів УЄФА та англійської Прем'єр-ліги, проте до тріумфу у Кубку Англії «червоним» востаннє вдавалося дійти лише сезону-2005/06. Очевидно, що у відданих фанатів клубу цей факт викликає досить серйозне роздратування, проте розірватися одразу на всі турніри навіть колектив Юргена Клоппа у його найкращій формі все одно не міг. Як підсумок, «Ліверпуль» є не таким вже й частим гостем у фінальних поєдинках на «Вемблі», тому цього сезону постарається надолужити втрачене. Тим більше, що в АПЛ нічого особливо не світить.

Після нетривалої паузи наприкінці січня команда виходить у досить хорошому настрої, нехай і гратиме у майбутньому поєдинку без своїх лідерів атаки в особі Мохамеда Салаха та Садіо Мане, які планують розіграти Кубок африканських націй між своїми національними командами. І нехай без єгиптянина та сенегальця напад «Ліверпуля» не виглядає настільки загрозливим, проте для протистояння проти суперника з нижчого за рангом дивізіону має вистачити і наявний набор виконавців. Матч проти «Шрусбері Таун» на попередньому етапі (4:1) підтвердив цю теорію.

Кардіфф Сіті


«Кардіфф Сіті» настільки рідко у своїй новітній історії пробивається до «елітного» дивізіону, що практично не має шансів запам'ятатися аматорам АПЛ. Востаннє подібний рейд валлійський клуб робив подібний ривок у сезоні-2018/19, що у підсумку закінчилося 34 набраними очками у 38 матчах та відповідним 18 місцем, після чого було чергове пониження в класі. Наступні два роки команда присвятила боротьбі за повторення успіху, але цього футбольного року йде на 20 місці з 24 команд Чемпіоншипу, а розмови про повернення в «еліту» затихли самі собою.

Єдина втіха «блакитних птахів» – Кубок Англії, але з таким жеребом здається, що пригоди у цьому турнірі вийдуть для них дуже короткими. Перемога над «Престоном» на попередньому етапі далася насилу і була досягнута лише в овертаймі (2:1), а історія протистоянь проти «Ліверпуля» не залишає навіть найменших сумнівів про те, хто буде явним аутсайдером у майбутній дуелі.

Орієнтовні склади


«Ліверпуль»: Келлехер – Цімікас, Конате, Ван Дейк, Бредлі – Джонс, Хендерсон, Окслейд-Чемберлен – Мінаміно, Фірміно, Гордон.

«Кардіфф Сіті»: Смітіс – Перрі, МакГіннесс, Моррісон, Драмe – Вінтл, Воукс – Доті, Дойл – Уоттерс, Хагілл.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку інтрига залишається лише в наявності голів у гостьової команди. Нашою ставкою буде позиція – Обидві заб'ють із коефіцієнтом 2.55 за лінією Parimatch.

6 лютого, неділя

«Ліверпуль» – «Кардіфф Cіті»
Ліверпуль. «Енфілд». 14:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta Sports+ та відеосервіси MEGOGO та Oll.tv
Арбитр: Ендрю Медлі (Йорк, Англія)
Прогноз Sport.ua – 3:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.