Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 лютого 2022, 20:27
3506
1

Роман ГРИГОРЧУК: «Гра з Металістом вийшла більшою, ніж спаринг»

Наставник «Чорноморця» висловився про матч Winter Cup 2022

| Оновлено 05 лютого 2022, 20:27
3506
1
Роман ГРИГОРЧУК: «Гра з Металістом вийшла більшою, ніж спаринг»
ФК Металіст. Роман Григорчук

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук підбив підсумки зустрічі з «Металістом» у 1-му турі Winter Cup 2022. Основний час матчу завершився внічию (3:3), а в серії пенальті точнішими виявилися харків'яни (6:5).

— Я загалом задоволений. Вийшла така гра - трохи більше, ніж тренувальна, ніж звичайний спаринг. І це добре, для нас так точно, тому що ми отримали необхідну інформацію щодо наших нових футболістів, а у нас нові практично всі. З цієї причини ця інформація є дуже важливою для нас. І загалом я задоволений грою, бо розумію, що ми тренуємося нещодавно і якийсь рух уперед помітний. Видно, що ми потроху додаємо. Хоча роботи ще дуже багато.

— Як правило, зимові збори, хай це був і напівофіційний матч, час для експериментів. Сьогодні ми побачили експерименти і у вас — наприклад, Гіоргі Цітаішвілі та Максим Брагару, атакуючі футболісти, грали на флангах захисту. Як у вас народилася така ідея і як вона втілилася в реальність, на вашу думку?
— Я футболістам можу тільки подякувати. Усім! За таку гру, через те, що вони намагалися зробити правильні речі. Вони добре потренувалися, зробили сьогодні правильний рух, це все у навчально-тренувальному процесі дуже важливе. А щодо експериментів — це, напевно, дуже голосно названо. Я й не сумнівався, що ці молоді футболісти можуть грати на цій позиції. Мало грати на позиції крайнього захисника — потрібно виконувати певні функції за такого виду організації гри.

— Про новачків уже почали говорити. Дубль Цонєва, гол Юсова — форварди та атакувальні футболісти вашої команди сьогодні добре себе проявили, забили. Що ви про них скажете?
- Це дуже добре. Я це завжди наголошував. Я завжди тішуся, коли нападники забивають, і впевнений, що вони теж задоволені. Це життя нападника: він повинен виходити на поле і в першу чергу забивати. Крім того, вони повинні виконувати все, що потрібно. А вони сьогодні це зробили на 100%.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.