Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 05 лютого 2022, 20:48
2541
0

Антверп – Київ-Баскет. Прогноз та анонс на матч Кубка Європи ФІБА

Кияни розпочинають серію виїзних поєдинків на міжнародній арені

| Оновлено 05 лютого 2022, 20:48
2541
0
Антверп – Київ-Баскет. Прогноз та анонс на матч Кубка Європи ФІБА
ФБУ

Зустріч «Антверп» - «Київ-Баскет» відбудеться в суботу, 5 лютого, в Бельгії. Початок гри о 21.00 за київським часом.

Незважаючи на всі складнощі, що були пов'язані зі спалахом коронавірусу в команді «Київ-Баскет» все-таки починає друге коло стадії Топ-16 Кубка Європи ФІБА. На цьому відрізку турніру столичні баскетболісти мають тричі поспіль зіграти в гостях за досить короткий календарний відрізок, а відкриє цю серію виїзний матч з аутсайдером групи – бельгійським «Антверпом».

Другий груповий турнір Кубка Європи ФІБА для команди з Бенілюксу відверто не вдався. «Антверп» програв чотири зустрічі з чотирьох і на даний момент зберігає лише теоретичні шанси на вихід до чвертьфіналу. Останнє фіаско бельгійського клубу відбулося зовсім нещодавно. Минулої середи, другого лютого, «Антверп» у домашніх стінах поступився німецькому «Крайльсхайму» – 69:79 і тепер продовжити свій турнірний шлях бельгійцям допоможе лише дуже вдалий збіг обставин.

У «Київ-Баскета» в турнірному плані все набагато веселіше, ніж у бельгійців, але на легке життя киянам чекати не варто. На підопічних Айнарса Багатскіса чекають ігри в гостях з прямими конкурентами за вихід до чвертьфіналу (німецький та італійський клуби) і як мінімум один з цих поєдинків киянам обов'язково потрібно буде вигравати, якщо вони хочуть виступити у чвертьфіналі єврокубка. Гра з «Антверпом» також важлива, перемога в ній не вирішить для «Київ-Баскета» головні турнірні питання, але дозволить мати набагато більше позитивних варіантів розвитку подій перед ключовими протистояннями.

Варто зазначити, що до Бельгії столичний клуб вирушив із дуже серйозними кадровими втратами. Американські легіонери Бернард Томпсон та Джулан Вашингтон здали позитивні тести на коронавірус і не допоможуть команді у сьогоднішньому поєдинку. Але баскетболісти зможуть приєднатися (за умови наявності негативного тесту) до свого клубу в Німеччині, куди «Київ-Баскет» вирушить прямо з Бельгії, щоб вже найближчого вівторка зіграти дуже важливу гру проти «Крайльсхайма».

Перший поєдинок між сьогоднішніми суперниками, який відбувся у столиці України восьмого грудня в рамках першого туру стадії Топ-16 Кубка Європи ФІБА, завершився перемогою «Київ-Баскета» з рахунком – 90:82. Найкращими у складі киян стали Дерріл Вудсон (20 набраних очок) та Майкл Кеффі (14 очок + 9 результативних передач). У складі бельгійців добре проявили себе американські легіонери Маркіс Браун (17 набраних пунктів) та Метью Тібі (16 очок + 9 підбирань).

Поєдинок з «Антверпом» відкриває для киян один із найскладніших і водночас найважливіших відрізків у сезоні. За одинадцять днів «Київ-Баскет» проведе три виїзні зустрічі у трьох європейських країнах, і значимість цих ігор буде йти за зростаючою. А тут ще й кадрові втрати дали про себе знати. Залишається побажати підопічним Айнарса Багатскіса з честю вийти з цієї непростої ситуації та здобути путівку до чвертьфіналу єврокубку, а перемога в Бельгії має стати першим кроком до досягнення цієї мети.

Команди

Ігри

Перемоги

Поразки

М´ячи

Різниця

Очки

1.Реджо-Емілія

3

3

0

250:231

+19

6

2. Крайльсхайм

4

2

2

321:312

+9

6

3.Київ-Баскет

3

2

1

242:233

+9

5

4.Антверп

4

0

4

309:346

-37

4

5 лютого

«Антверп» (Бельгія) – «Київ-Баскет» (Україна)

Прогноз Sport.ua: перемога «Київ-Баскета»

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Антверп» – «Київ-Баскет», за якою можна спостерігати тут

Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 2.60
  • -
  • 1.50
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 2.60
  • -
  • 1.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.