Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 05 лютого 2022, 20:49
730
0

Інтер — Мілан. Прогноз на матч Андрія Воробея

Фахівець поділився очікуваннями від поєдинку 24-го туру чемпіонату Італії з футболу

| Оновлено 05 лютого 2022, 20:49
730
0
Інтер — Мілан. Прогноз на матч Андрія Воробея
ФК Інтер

Екс-форвард збірної України та донецького «Шахтаря» Андрій Воробей зробив прогноз на матч 24-го туру італійської Серії А «Інтер» – «Мілан».

«Це буде дуже гарна гра. Це центральний матч туру. Розрив між командами – чотири очки. Щоправда, «Інтер» має гру в запасі. До перерви «Мілан» десь лихоманило. Але думаю під час цієї перерви у «россонері» був час струснутися і зрозуміти, в чому були їхні помилки. Цікаво буде подивитися, як «Інтер» та «Мілан» зіграють після перерви. Тому що до перерви «Інтер» був поза конкуренцією у всіх аспектах. Команда набирала очки навіть там, де не мала набирати. Вони забивали переможні м'ячі вже у доданий час. «Інтер» проявляв чемпіонський характер.

Також за потенціалом у «Інтера» довша лава запасних, ніж у «Мілана». І гравці у «нерадзуррі» майстровитіші, ніж у «Мілана». Хоча «Мілан» теж показував класні ігри, але у поєдинках із командами, які борються за виживання та за Скудетто, «россонері» втрачають очки. Тому, на мою думку, фаворитом цієї зустрічі є «Інтер». І напевно, на стадіоні більше фанатів підтримуватиме «Інтер». Тому перевага буде у «нерадзуррі», мені здається.

Також незрозуміло, чи гратиме в цьому матчі Ібрагімович, оскільки він отримав травму в поєдинку проти «Ювентуса». Чи зіграє швед у цій зустрічі, вже дізнаємось ближче до матчу. Але, повторюся, лава запасних довша і краща у «Інтера». Вони стабільніші в чемпіонаті Італії і не мають таких проблем із травмами футболістів, як у «Мілана». У «россонері» часто травмуються захисники. Тому для Піолі часто є проблемою, кого виставити грати у обороні. Напевно, пасьянс легше розкласти, ніж Піолі захисну лінію налагодити. Тому я думаю «Інтер» - фаворит. І, певно, «Інтер» виграє.

Але мені здається, якщо «нерадзуррі» виграють, не факт, що це забезпечить їм Скудетто. Бо «Інтер» має наступну гру з «Наполі»! У них буде дві поспіль лобові ігри з «Міланом» та «Наполі». Також їм належить зіграти з «Ювентусом» та «Аталантою». Усі складні поєдинки у «Інтера» попереду. Тому якщо «Мілан» програє, він не втратить шанси на чемпіонство. Чемпіонат весь попереду. «Мілан» і «Наполі» мали спади, а ось «Інтер» не мав. Можливо, він ще буде. Але це ми побачимо вже у матчах.

А щодо майбутнього матчу, я вважаю, що «Інтер» сильніший за потенціалом. У «Мілана» дуже багато молодих футболістів, які нестабільні. Та й лава запасних у «Інтера» краща. Тому «нерадзуррі» – фаворит цієї зустрічі. Але дербі є дербі. Ми знаємо, як зазвичай проходять міланські дербі. Це буде агресивний футбол. Буде багато фолів та провокацій. Тут все може бути, але, я думаю, що «Інтер» сильніший.

Я літав на матч Ліги чемпіонів «Інтер» – «Шахтар» (2:0) і дивився цю гру наживо. Можу сказати, що «Інтер» набагато сильніший за «Мілан». Але це було до перерви. Я 23 січня дивився гру «Мілан» – «Ювентус» (0:0) і мене «россонері» взагалі не вразили. «Ювентус», хоч і набрав хід, грав не дуже яскраво. Але й «Мілан» виглядав аж ніяк. Невідомо було, хто хотів виграти. У підсумку вони зіграли 0:0 (сміється). І щодо Ібрагімовича незрозуміло. Його у матчі з туринцями замінили у першому таймі, напевно, у зв'язку із травмою. Але швед був незадоволений. Він навіть руку Жиру та тренеру не потиснув. Ібрагімович, звичайно, лідер команди, але, мені здається, треба шукати когось молодшого і робити ставку на перспективу. Він, безумовно, хороший нападник, але його вже не вистачає на два тайми. Тому шведу потрібна хороша заміна.

А стосовно результату матчу «Інтер» - «Мілан» повторюся, що більше шансів на перемогу у команди Сімоне Індзагі», - сказав Воробей.

Матч «Інтер» – «Мілан» відбудеться 5 лютого. Початок зустрічі – о 19:00.


Андрій Воробей вихованець школи донецького футболу, грав за «Шахтар» (Донецьк), «Дніпро», «Арсенал» (Київ) та збірну України.

BETWINNER  
  • 1.85
  • 3.74
  • 4.36
Сделать ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.