Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 05 лютого 2022, 21:58
898
0

Фіорентина – Лаціо. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок без фаворита

| Оновлено 05 лютого 2022, 21:58
898
0
Фіорентина – Лаціо. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 5 лютого, на стадіоні «Артеміо Франкі» у Флоренції відбудеться матч 24-го туру італійської Серії А, в якому місцева «Фіорентина» прийме римський «Лаціо». Початок поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом. Розсудить зустріч Даніеле Орсато.

«Фіорентина»

 

«Фіолетові» є міцним середняком цього сезону. На даний момент у команди Вінченцо Італіяно 36 очок та сьома позиція у турнірній таблиці. Здається, що це максимум для «лілій», оскільки вище знаходяться команди, які сильніші і за складом, і за грою. Хоча, безумовно, «Фіорентина» боротиметься за те, щоб наступного сезону представляти Італію в єврокубках.

В останній грі команда з Флоренції зіграла внічию з «Кальярі», до цього була перемога над «Дженоа», а перед тим розгромна поразка від «Торіно». «Фіорентина» цього сезону вкрай нестабільна. У Кубку Італії «фіолетові» розгромили «Наполі» та вийшли до чвертьфіналу, де зіграють проти «Аталанти». У команди є шанс спробувати зачепитися за трофей.

Кадрова ситуація у команді хороша. Не допоможуть «Фіорентіні» у цій грі лише Лукас Мартінес та Альваро Одріосола.

«Лаціо»

 

Римляни після 23 матчів мають у своєму активі 36 очок та йдуть восьмими. Безумовно, це не та позиція, на яку розраховували у клубі перед початком сезону. Підопічні Мауріціо Саррі недобрали багато очок і йдуть у середині турнірної таблиці. Поки що відставання від першої четвірки не таке велике, але поборотися навіть за місце в Лізі конференцій буде вкрай складно.

У січні «орли» зіграли внічию з «Емполі», поступилися «Інтеру», переграли «Салернітану» та розписали мирову з «Аталантою». Також «біло-небесно-блакитні» змогли здобути перемогу над «Удінезе» у Кубку Італії та пробитися до чвертьфіналу турніру, де зіграють проти «Мілана».

У «Лаціо» чотири втрати перед цим матчем. Не зіграють Данило Катальді, Жан-Даніель Акпа-Акпро, Штефан Раду та Франческо Ачербі.

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою 160 ігор. 65 разів перемагав «Лаціо», 52 перемоги в активі «Фіорентини», а також 43 нічийні результати.

Поєдинок першого кола завершився мінімальною перемогою «Лаціо». Долю зустрічі вирішив влучний удар Педро.

Орієнтовні склади

«Фіорентина»: Терраччано, Бірагі, Ігор, Міленкович, Венути, Кастровіллі, Торрейра, Бонавентура, Гонсалес, Іконе, Пентек.

«Лаціо»: Стракоша, Хюсай, Луїс Феліпе, Патрік, Марушич, Альберто, Мілінковіч-Савіч, Лейва, Андерсон, Цакканьї, Іммобіле.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей двобій завершиться внічию. Нашою ставкою буде позиція – Х з коефіцієнтом 3.50 по лінії Parimatch.

5 лютого, субота

«Фіорентина» – «Лаціо»
Флоренція. Стадіон «Артеміо Франкі». 21:45
ТБ-трансляція - відеосервіс MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.