Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
04.02.2022 22:00 – FT 1 : 1
7 : 8 Серія пенальті Серія пенальті
Кубок Англії
| Оновлено 05 лютого 2022, 04:54
1721
0

Манчестер Юнайтед – Мідлсбро. Прогноз і анонс на матч Кубку Англії

Рангнік усе ще зберігає шанси на трофей на чолі нового клубу

| Оновлено 05 лютого 2022, 04:54
1721
0
Манчестер Юнайтед – Мідлсбро. Прогноз і анонс на матч Кубку Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У п'ятницю, 4 лютого, у Манчестері на стадіоні «Олд Траффорд» відбудеться матч 1/16 фіналу Кубка Англії з футболу, у якому зіграють «Манчестер Юнайтед» та «Мідлсбро». Стартовий свисток рефері Ентоні Тейлора з Вайсеншейва прозвучить о 22:00 за київським часом.

Манчестер Юнайтед


Невелика пауза у клубних змаганнях по всій Європі супроводжувала останні тижні січня, проте команди поступово повертатимуться до звичного ігрового ритму. Не всі при цьому зможуть відразу зануритися в баталії національної першості, оскільки календар підготував їм досить цікаві виклики у вигляді протистоянь у кубковому турнірі. «Манчестер Юнайтед» залишається однією з команд, яка ще не розпрощалася зі своїми шансами на перемогу в Кубку Англії, тому німецький фахівець Ральф Рангнік зберігає надії привести свою команду хоча б до однієї великої перемоги цього сезону.

«Червоні дияволи» розпочали цей турнір стадією раніше, коли насилу здолали бірмінгемську «Астон Віллу» на своєму полі (1:0). Вдалий жереб допоміг «Юнайтед» не залишати рідну арену і в наступному раунді, тому підтримка вболівальників гратиме їм на руку. Варто зазначити, що стіни «Олд Траффорд» цього сезону не особливо відіграють свою роль в успіхах колективу Рангніка, а з командами середньої руки у місцевого колективу регулярно трапляються неприємні історії. Як, наприклад, свіжа в пам'яті поразка від «Вулверхемптону» (0:1) вже у першому матчі у 2022 році.

Мідлсбро


Колектив із графства Норт-Йоркшир на початку XXI століття був добротним середняком національної першості, проте його регулярна присутність у «еліті» англійського футболу припинилася у сезоні-2008/09. Після цього вболівальники, які не приділяють особливої ​​уваги Чемпіоншипу, могли згадати про існування «Боро» лише в сезоні-2016/17, який так і залишається єдиним останнім відтинком часу, коли команда знову пробилася до АПЛ. Єдиний значний історичний успіх за усі ці роки – перемога у Кубку англійської ліги-2003/04 – так і залишається єдиним трофеєм у залі слави «смоггі».

Під керівництвом Кріса Вайлдера Мідлсбро робить обережні кроки вбік зони боротьби за місця в Прем'єр-лізі на наступний сезон, однак команда при цьому не забуває і про змагання за національний кубок. Варто зазначити, що ця боротьба виходить досить трудомісткою, оскільки, незважаючи на аналогічний шлях з одного раунду (перемога над «Мансфілд Таун» із рахунком 3:2), колективу з Норт-Йоркшира довелося серйозно постаратися над виходом до наступного етапу. Вочевидь, що гра буде великою перевіркою для представника Чемпіоншипу, тому і готуватися до виїзду «Боро» буде відповідально.

Орієнтовні склади


«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Шоу, Варан, Ліндельоф, Далот – Мактоміней, Фред – Еланга, Фернандеш – Рашфорд, Санчо.

«Мідлсбро»: Ламлі – Фрай, Макнейр, Дійкстіл – Тейлор, Крукс, Хоусон, Таверньє, Джонс – Шпорар, Конноллі.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку футболістам гостей не вдасться нас здивувати. Нашою ставкою буде позиція Фора. Манчестер Юнайтед (-1.5) з коефіцієнтом 2.01 за лінією Parimatch.

4 лютого, п'ятниця

«Манчестер Юнайтед» – «Мідлсбро»
Манчестер. «Олд Траффорд». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta Sports+ та відеосервіси MEGOGO та Oll.tv
Арбітр: Ентоні Тейлор (Вайсеншейв, Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал
Футбол | 27 квітня 2024, 02:52 0
Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал

26 квітня королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.