Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
1233
12

Вадим ГУТЦАЙТ: «Хочеться, щоб Україна була з медалями. Або з медаллю»

Міністр спорту сподівається хоча б на одну медаль

Вадим ГУТЦАЙТ: «Хочеться, щоб Україна була з медалями. Або з медаллю»
Getty Images/Global Images Ukraine

Міністр спорту України Вадим Гутцайт розраховує, що українські спортсмени зможуть здобути бодай одну медаль на Олімпіаді-2022.

«Завжди перед такими змаганням, як Олімпійські ігри, є хвилювання. За наших спортсменів, за команду. Дуже хочеться, щоб ми були з медалями. Чи з медаллю. Ну хто здатен».

«Так, бачимо, що не дуже нас задовольняють результати сьогодні. Але у фрістайлі є шанси, та й в біатлоні як завжди – є моменти, де ми можемо розраховувати на вдалий виступ. А може десь ще якісь спортсмени прорвуться – наприклад, Гераскевич в скелетоні. Все може бути».

«Тому хвилювання, бо це ж Олімпіада, а після неї завжди починається розбір – хто винен, чому немає медалей. І завжди потрібно знайти якогось посадовця чи міністра. Тому мені хочеться, щоб була медаль, а в мене було більше позитивних мотивів далі працювати», - сказав Гутцайт.

Раніше Гутцайт заявив, що відсутність медалей буде провалом.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Дмитрий Рыженко
А что с нашими саночниками сегодня? Один не доехал, другой не стартовал.
Bohdan
Дожилися. Міністер спорту каже, що якщо на Олімпіаді завоюємо одну медаль, то все буде "Гут" і в нього буде більше позитивних мотивів дальше працювати.Такого міністра вже треба звільняти з посади. Всього 1 медалька в нас була і на попередній Олімпіаді. Міністр є для того. щоб вирішувати проблеми по своєму напрямку, в т.ч. і фінансові. Чому вище нас по медалях Білорусь, Чехія, Нідерланди, Польща і інші не "зимові" країни?
Vbolivalnyk-Peter
А що наше міністерство зробило для того ж Гераскевича, щоб він міг показати результат? Чому усе шито-крито! Чому немає відкритого звіту кому і скільки коштів пішло на підготовку з держави (це наші кошти, які ми платимо у вигляді податків). Дайте звіт і тоді усі будуть розуміти хто є хто....
PETP0
Надежды юношей питают. А что вы для этого сделали, кроме растраты народных средств?
dadaali177188
нам бы развивать зимние виды спорта, по слухам только биатлон более менее финансируется, хоккей у нас на местячковом уровне, как и фигурное катание, остальные виды спорта вообще на энтузиазме держатся, вообще я поражаюсь, как мы (Украина) в фристайле планку держим
alekos59
Какая медаль, чудак на букву М ??? В биатлоне главное в круговые бы не попасть!
Умник
Уверен уже у чувака есть заява на уход, но пока без даты