Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бразилія
| Оновлено 02 лютого 2022, 14:29
2590
1

МАРЛОС: «Атлетіко – дивовижний клуб, я начебто досі в Європі»

Екс-гравець «Шахтаря» радий, що перейшов у новий клуб

| Оновлено 02 лютого 2022, 14:29
2590
1
МАРЛОС: «Атлетіко – дивовижний клуб, я начебто досі в Європі»
ФК Атлетіко Паранаенсе

33-річний півзахисник Марлос 2 лютого перейшов у «Атлетіко Паранаенсе». Екс-гравець «Шахтаря» поділився своїми емоціями.

«Завжди чітко заявляв, що мрію грати за «Атлетіко Паранаенсе». Дуже радий, що мене тут прийняли всі, хто є частиною проекту. Працюватиму з кваліфікованими та визнаними професіоналами з футболу. «Атлетіко» - дивовижний. Тут чудова структура. Мені навіть здається, що я й досі у Європі.

Тепер я можу сказати, що всі мрії, які я мав у дитинстві, справджуються. Я щасливий бути частиною цього чудового проекту «Атлетіко Паранаенсе». І я сподіваюся зробити багато хорошого для цього клубу. Я сподіваюся, що моя сім'я пишатиметься мною, і я знаю, що вони підтримають мене, адже вболівають за цей клуб протягом багатьох років. І що одного разу вони зможуть помістити сюди та мою фотографію разом з іншими легендами клубу. Це буде одна з найбільших гордостей у моїй кар'єрі», - сказав Марлос.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Buvalii
подскажите, а где новость о том, что глава судейского комитета Украины, Лучиано Лучи, пьяным в дым сидел на пассажирском месте в машине депутата от слуг народа -трухина, представителя Коломойского