Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 лютого 2022, 19:46
1176
0

Владислав КУЛАЧ: «Голи додають позитиву. Потрібно використати шанс»

Форвард «Динамо» розповів про перший навчально-тренувальний збір київської команди

| Оновлено 01 лютого 2022, 19:46
1176
0
Владислав КУЛАЧ: «Голи додають позитиву. Потрібно використати шанс»
ФК Динамо Київ. Владислав Кулач

28-річний український нападник київського «Динамо» Владислав Кулач поділився враженнями від першого збору столичного клубу в Іспанії. У чотирьох іспанських спарингах форвард відзначився двома забитими м'ячами.

«Виходячи на будь-яку гру, я, як і кожен з нас, налаштовуюся лише на перемогу та результативні дії. Я виконував те, що від мене вимагає тренерський штаб. Добре, що так виходило, але це лише збори, ми готуємось до чемпіонату. Але цей момент додає позитиву.

Думаю, що на зборах кожен футболіст має отримувати ігрову практику та користуватися своїм шансом. Це підготовчий етап, де ти маєш додавати і набирати фізичні та тактичні кондиції, як і вся команда в цілому. Я вважаю, що перший збір пройшов добре і сподіваюся, що другий буде ще кращим як для мене, так і для всієї команди.

Ми чудово провели збір, виконали те, що від нас вимагав тренерський штаб, і з гарним настроєм приїхали на другий», — сказав Кулач.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Без Роналду та Тайсона. Визначено 10 найкращих спортсменів в історії
Футбол | 21 листопада 2024, 13:41 12
Без Роналду та Тайсона. Визначено 10 найкращих спортсменів в історії

Найбільше визнання отримав Майкл Джордан

Андрій ТЛУМАК: «Якщо випаде Бельгія? Можна стрибнути вище голови»
Футбол | 22 листопада 2024, 09:49 0
Андрій ТЛУМАК: «Якщо випаде Бельгія? Можна стрибнути вище голови»

Відомий воротар – про майбутніх суперників України в плей-оф Ліги націй

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.