Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 02 лютого 2022, 00:54
756
0

Уругвай – Венесуела. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022

Перші чемпіони світу на межі історичного провалу

| Оновлено 02 лютого 2022, 00:54
756
0
Уругвай – Венесуела. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 2 лютого, у Сантьяго на стадіоні «Сентенеріо» відбудеться матч шістнадцятого туру північноамериканської кваліфікації чемпіонату світу-2022 з футболу, у якому зіграють збірні Уругваю та Венесуели. Стартовий свисток бразильського арбітра Бруно Арлеу де Араужо прозвучить об 01:00 за київським часом.

Уругвай


Дворазові чемпіони світу, п'ятнадцятиразові тріумфатори Кубка Америки, та інші, інші футбольні регалії. Але яку вартість вони матимуть, якщо нащадки перших футболістів в історії, які підняли Кубок світу, не потраплять на мундіаль уперше з 2006 року? Подібне траплялося вже шість разів, проте третина з цих випадків для Уругваю припала на ситуацію, коли країна просто не захотіла відправляти своїх найкращих гравців до Італії та Франції, які у ​​1934-1938 роках посилено готувалися до Другої світової війни. Станом на тепер, реальність така, що справді потужний колектив під керівництвом Оскара Табареса завалив більшу частину кваліфікації, а наставник Дієго Алонсо, у 10-річній тренерській кар'єрі якого збірних не було взагалі, тепер змушений поспіхом виправляти ситуацію.

Чи вдастся уругвайському наставникові вирулити з «мертвої петлі»? Ніхто не знає. Уругвай декількома днями раніше обіграв Парагвай із великими зусиллями і лише завдяки індивідуальній майстерності Луїса Суареса (1:0), а тепер зустрінеться з Венесуелою, яка ще нижче стоїть у турнірній таблиці. Якщо у майбутній грі три очки здобути не вдасться, то подальші матчі проти Перу та Чилі з'являться для «чарруа» сімома колами пекла. Їхній поточний п'ятий рядок, який дає лише право грати в плей-оф кваліфікації, знаходиться під великими сумнівами, тому що ті ж перуанці випереджають усього на одне очко, а Колумбія і Чилі відстають на два і три відповідно.

Венесуела


72-річного аргентинського спеціаліста Хосе Нестора Пекермана у листопаді минулого року запросили на посаду головного тренера національної команди Венесуели лише у своєрідній ролі «Харона», який завершить із командою абсолютно провальний відбірковий цикл. «Червоне вино» за 15 матчів набрало лише 10 очок, тому займає аналогічну позицію у турнірній таблиці, яка при цьому є в ній останньою. Перспективи у команди є тільки для того, щоб спробувати вирватися з невдалого становища, до чого передумови з'явилися після нещодавньої перемоги над Болівією (4:1).

У Венесуели також залишається всього три гри, але дистанція від Уругваю, що йде п'ятим, складає дев'ять очок, що фактично позбавляє команду шансів на продовження боротьби навіть за плей-оф кваліфікації. Обігнати Парагвай і вийти на дев'ятий рядок буде також досить складно, оскільки заповітні очки доведеться видобувати в березневих поєдинках проти Аргентини та Колумбії, які є частими гостями світової першості, а «кавники» ще й не вирішили всіх своїх турнірних завдань. Фактично Уругвай і є тим самим опонентом, проти якого Венесуела має чіплятися за перемогу.

Орієнтовні склади


Уругвай: Рочет – Олівера, Хіменес, Годін, Араухо – Вальверде, Весіно, Бентанкур, Пеллістрі – Л. Суарес, Кавані.

Венесуела: Фарінес – Гоналес, Кансельор, Ферраресі, Ернандес – Рінкон, Мартінес – Сотельдо, Отеро, Мачіс – Рондон.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі уругвайці мають шанси бути більш розкутими у плані забитих м'ячів. Нашою ставкою буде позиція Фора. Уругвай (-1.5) з коефіцієнтом 2.12 за лінією Parimatch.

2 лютого, середа

Уругвай – Венесуела
Монтевідео. «Сентенеріо». 01:00
Арбітр: Бруно Арлеу де Араужо (Бразилія)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 1.33
  • 4.75
  • 11.0
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.34
  • 5.10
  • 9.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Екс-воротар Реала: «Мало хто думав, що Лунін виявиться таким гравцем»
Футбол | 02 травня 2024, 16:13 0
Екс-воротар Реала: «Мало хто думав, що Лунін виявиться таким гравцем»

Каньїсарес не очікував, що Лунін гратиме на такому рівні

У Реалі дорікнули Луніну за матч з Баварією. Стали відомі причини
Футбол | 02 травня 2024, 15:12 7
У Реалі дорікнули Луніну за матч з Баварією. Стали відомі причини

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.