Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1830
0

Агент Супряги: «Сампдорія хотіла підписати Влада ще минулого літа»

Іван Піроженко висловився про трансфер нападника «Динамо» до італійського клубу

Агент Супряги: «Сампдорія хотіла підписати Влада ще минулого літа»
ФК Динамо Київ. Владислав Супряга

Футбольний менеджер Іван Піроженко, який працює з нападником Владиславом Супрягою, поділився подробицями переходу форварда в італійську «Сампдорію».

«Сампдорія» стежила за Владом уже не перший рік. Вони були дуже близькі до його підписання минулого літа, але не склалося. Тому після певних роздумів і консультацій вони повернулися до Супряги в це трансферне вікно, і зараз все відбулося.

Влад має бути успішним у «Сампдорії». Тренер збирав багато інформації у Луїджі Ночентіні, який тренував «Дніпро-1», про те, як він прогресував, на чому робили акцент. Тому, я думаю, «Сампдорія» має повну інформацію про те, що робити з цим футболістом і як розвинути його найкращі якості. Думаю, це буде цікавий досвід для нього і для нас, бо все треба буде робити швидко та якісно, ​​щоб виправдати покладені на нього надії, «Сампдорія» продовжила оренду і через певний час оформила повноцінний трансфер», - сказав Піроженко.

Цього сезону форвард провів 3 матчі за «Динамо» в УПЛ, 1 у Суперкубку України та 2 у Лізі чемпіонів. Зазначимо, що новий клуб Супряги йде на 16-му місці в Серії А. Від зони вильоту їх відділяє три очки.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.