Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Франції
31.01.2022 22:15 – FT 0 : 0
5 : 6 Серія пенальті Серія пенальті
Кубок Франції
| Оновлено 31 сiчня 2022, 20:33
2213
1

ПСЖ – Ніцца. Прогноз і анонс на матч Кубку Франції

Захист титулу виходить на перший план

| Оновлено 31 сiчня 2022, 20:33
2213
1
ПСЖ – Ніцца. Прогноз і анонс на матч Кубку Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

У понеділок, 31 січня, у Парижі на стадіоні «Парк-де-Пренс» відбудеться матч 1/8 фіналу Кубка Франції з футболу, у якому зіграють «Парі Сен-Жермен» та «Ніцца». Стартовий свисток рефері Жеремі Піньяра прозвучить о 22:15 за київським часом.

ПСЖ


Минулого футбольного року «Лілль» зумів збити чемпіонську корону з голови у парижан, однак у їхніх руках залишився кубок країни, який «ПСЖ» піднімав над своєю головою у шістьох з останніх семи розіграшів. У Франції вважають за краще допускати навіть «елітні» команди країни до ранньої стадії турніру, тому колектив Маурісіо Почеттіно вже звик до темпу кубового змагання за рахунок перемог над скромними «Феньї-Ольнуа» (3:0) та «Ванном» (4:0) на попередніх етапах. Цього сезону «червоно-сині» знову хотіли б завоювати требл на внутрішній арені, проте поразка в матчі за Суперкубок від тих же «догів» (0:1) зіпсувала їм плани. Очевидно, що надолужувати столичний колектив буде саме за рахунок Кубка.

На відміну від деяких європейських топ-чемпіонатів, у Франції не стали робити тривалої паузи заради того, аби збірники встигли провести час у своїх національних командах. Кубкового турніру було достатньо для того, щоб ніхто зрештою не втратив ігровий тонус наприкінці січня, що дуже важливо, насамперед, для «ПСЖ», якому ще належить представляти країну в плей-оф Ліги чемпіонів УЄФА. Команда Почеттіно має відмінний хід у чемпіонаті, а у її майбутньому чемпіонському титулі практично не доводиться сумніватися. Цікавим є той факт, що саме майбутній суперник і є головним переслідувачем парижан.

Ніцца


На відміну від «ПСЖ», команда Крістофа Галтьє обійшлася без суперника на стадії 1/16 фіналу, причиною чого стала дискваліфікація ФК «Париж» та «Ліона» за бійку під час матчу попереднього раунду, який так і не був завершений. Складно судити про те, чи зіграв цей факт на користь «Ніцці», оскільки календар для команд із Франції в поточному відрізку сезону не рясніє великою кількістю матчів, тому, якщо втрачається ігровий ритм, то команді від цього точно не стає легше.

«Орлята» цього сезону змушені обходитися без єврокубків, однак це лише грає їм на руку, про що яскраво свідчить другий рядок у турнірній таблиці. Команда зробила гучну заявку на виправлення помилок минулого футбольного року ще на старті чемпіонату, коли в одну хвіртку винесла чинного чемпіона вже в другому турі (4:0), після чого почала здобувати очки за найменшої нагоди. Виїзний матч проти «ПСЖ» не став винятком у цьому контексті (0:0), тому парижанам є чого побоюватися.

Орієнтовні склади


«ПСЖ»: Доннарумма – Мендеш, Кімпембе, Керер, Дагба – Верратті, Еррера, Ебімбе – Мбаппе, Ікарді, Мессі.

«Ніца»: Булка – Амаві, Данте, Тодібо, Аталь – Тюрам, Шнедерлен – Будауї, Клюйверт – Гуірі, Дольберг.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку команди можуть зіграти у відкритий футбол з обидвох боків. Нашою ставкою буде позиція – «Ніцца» ІТБ (1.0) з коефіцієнтом 2.45 за лінією Parimatch.

31 січня, понеділок

«ПСЖ» – «Ніцца»
Париж. «Парк-де-Пренс». 22:15
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбитр: Жеремі Піньяр (Франція)
Прогноз Sport.ua – 2:2
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Баранка сьогодні покине УАФ
Футбол | 29 березня 2024, 11:38 5
Джерело: Баранка сьогодні покине УАФ

Контракт з італійцем закінчується і не буде продовжений

Кошмарний сон лисиць. Лестер може почати новий сезон в АПЛ із мінусом очок
Футбол | 29 березня 2024, 12:22 1
Кошмарний сон лисиць. Лестер може почати новий сезон в АПЛ із мінусом очок

Клуб звинуватила спочатку англійська Прем'єр-ліга, а потім і англійська Футбольна ліга…

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gold11
А де трансляція