Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Франції
| Оновлено 31 сiчня 2022, 20:32
2717
1

ПСЖ — Ніцца. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий фахівець поділився очікуваннями від поєдинку 1/8 фіналу Кубка Франції

| Оновлено 31 сiчня 2022, 20:32
2717
1
ПСЖ — Ніцца. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК ПСЖ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1/8 фіналу Кубка Франції «ПСЖ» - «Ніцца».

«У Франції кубкова сітка відома давно і, безумовно, іменитий ПСЖ прагне завоювати всі титули та кубки, в яких він бере участь. Це правильно та дуже нормально. Нині їхній суперник «Ніцца». У 1/4 фіналу у разі перемоги їхнім суперником буде «Версаль», який обіграв «Тулузу». У півфіналі парижани бачать «Марсель», а у фіналі вони бачать, найімовірніше, «Монако». Отак вони дивляться на Кубок. Та й я так дивився б!

У 1/8 фіналу парижанам належить зіграти з їхнім найближчим переслідувачем «Ніццею», яка відстає від ПСЖ на 11 очок. «Ніццу» очолює 55-річний Крістоф Галтьє. Цей фахівець того сезону привів до чемпіонства «Лілль». А зараз він успішно працює у «Ніцці».

До речі, 1 грудня у Парижі «Ніцца» зіграла з ПСЖ унічию 0:0. А свою попередню команду «Лілль» Галтьє з «Ніццею» обіграв 4:0. Він амбітний тренер! Йому варто віддати належне. Людина вміє працювати та створювати команди.

З гравців «Ніцци» я відзначу данця Дольберга, досвідченого бразильця Данте та француза Сідібе. Також виокремлю хлопців, які перейшли до «Ніцци» з Ередівізі, а саме Росаріо та Стенгса. І хороший у них польський воротар Марцін Булка, який орендований у ПСЖ. Є ще Клюйверт та низка інших талановитих гравців.

Немає сенсу говорити про склад ПСЖ, тому що всі і всіх давно добре знають. В одну команду збирають зірок першої величини не для того, щоб насолоджуватися екскурсіями Парижем і милуватися Ейфелевою вежею. Звичайно, парижани – фаворити, і вони зобов'язані це підтверджувати у кожному матчі. Особисто мені хочеться бачити у матчі інтригу із додатковим часом. Але, гадаю, ПСЖ вирішить усі питання в основний час», - сказав Грозний.

Матч «ПСЖ» – «Ніцца» відбудеться 31 січня. Початок зустрічі – о 22:15.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

BETWINNER  
  • 1.45
  • 3.74
  • 4.26
Сделать ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Микола Гуцуляк
гадаю, ПСЖ вирішить усі питання в основний час», - сказав Грозний.
А життя не піддається прогнозам