Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок африканських націй
| Оновлено 30 сiчня 2022, 19:03
942
0

Єгипет – Марокко. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт оцінив матч Кубка Африки

| Оновлено 30 сiчня 2022, 19:03
942
0
Єгипет – Марокко. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1/4 фіналу Кубка африканських націй Єгипет – Марокко.

«Камерун обіграв Гамбію з рахунком 2:0, завдяки дублю 29-річного форварда «Ліона» Екамбі. І Камерун дуже уважно спостерігатиме за протистоянням Єгипту та Марокко, в якому визначиться їхній суперник по півфіналу. Єгиптяни у матчі з Кот-д’Івуаром менше володіли м'ячем (на 10 відсотків), але більше били по воротах суперника, щоправда, безрезультатно. У серії післяматчевих пенальті «фараони» реалізували всі п'ять одинадцятиметрових, і один голкіпер Єгипту відбив. Це дозволило єгиптянам вийти до чвертьфіналу.

Марокканці, пропустивши на початку матчу м'яч від Малаві, зрівняли перед перервою рахунок після голу форварда «Севільї» Ен-Несірі. А потім представник ПСЖ Хакімі забив переможний гол. Досвідчений тренер 69-річний боснієць Вахід Халілходжич має величезний досвід успішної роботи як у клубах, так і зі збірними. Тому він мріє успішно виступити на цьому КАН. Його опонентом із збірної Єгипту є 68-річний португалець Карлош Кейруш. Про єгиптян я багато говорив перед поєдинком з івуарійцями. Салах та компанія вміють тримати удар. Вони мають команду високого рівня.

Скажу кілька слів про збірну Марокко. Вони виграли групу С. Вони обіграли Гану (1:0), Коморські Острови (2:0) та зіграли 2:2 з Габоном, коли вже все було вирішено. Я звернув увагу на склад марокканців. Вони мають досить сильний склад. У Марокко у складі тріо із «Севільї». Це хороший воротар Буну, а також два гравці атаки Ен-Несірі та Ель-Хаддаді. А ще у них гравець ПСЖ Хакімі, капітан команди з «Вулверхемптону» Саїс, Агерд з «Ренна», кілька гравців «Вотфорда», є і представник «Фіорентини» Амрабат. Також хочу звернути вашу увагу, що Марокко має форварда «Хатайспора» Ель-Каабі. Це хлопець із фантастичною скорострільністю. У нього чудова статистика щодо забитих м'ячів.

На нас чекає протистояння реально сильних команд із виконавцями досить високого рівня. В основний час особисто я переможця тут не бачу. Мені здається, його не буде виявлено в основний час. А якщо дійде справа до пенальті, то ми чудово знаємо, як єгиптяни їх чудово виконують. Гарного вам видовища!», - сказав Грозний.

Матч Єгипет – Марокко відбудеться 30 січня. Початок зустрічі – о 17:00.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

BETWINNER  
  • 3.55
  • 2.74
  • 2.56
Сделать ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.