Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 30 сiчня 2022, 22:11
2605
0

Канада – США. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч відбору ЧС-2022

| Оновлено 30 сiчня 2022, 22:11
2605
0
Канада – США. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
canadasoccer.com

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч кваліфікації чемпіонату світу Канада – США.

«Відбірковий турнір ЧС-2022 у зоні КОНКАКАФ відбувається з березня 2021-го до березня 2022-го року. Визначаються учасники мундіалю від Північної та Центральної Америки.

Я з читачами хочу поділитися інформацією про кваліфікацію у зоні КОНКАКАФ, про яку ми не так багато знаємо, як про Європу. У зоні КОНКАКАФ грає 35 команд. Вони мають три раунди в рамках відбору. У першому раунді грають 30 команд, а перші п'ять, які найкращі, не беруть у ньому участі. Потім шість переможців груп грають матчі між собою і виявляють ще три найкращі. Потім ця трійка додається до елітної п'ятірки, а саме США, Мексики, Коста-Ріки, Ямайки та Гондурасу. А три команди, які пройшли попередні раунди, це Канада, Панама та Сальвадор. У третьому раунді ці збірні грають у два кола. Тепер, завдяки цій інформації, любителі футболу розуміють, як відбувається відбір у КОНКАКАФ.

Несподівано після дев'яти турів з 19 очками лідирують у групі з восьми збірних канадці, які жодного матчу не програли за п'яти перемог і чотирьох нічиїх. Канада забила найбільше – 15 м'ячів. Разом з американцями канадці пропустили найменше – по 5 м'ячів. Канаду з 2018 року очолює англієць Джон Хердман. Щиро скажу, я про нього нічого не знаю.

З гравців Канади когось виділю? Упевнений, що більшість любителів футболу одразу назвуть зірку «Баварії» Альфонсо Девіса, який, на жаль, відновлюється від травми. До речі, у збірній Девіс грає ближче до атаки. Він уже забив 10 м'ячів у 30 матчах. А за «Баварію» він грає на позиції захисника і більше обслуговує гравців атаки. Для Канади Девіс дуже важливий. Парадокс цієї збірної в тому, що манера їхньої гри спрямована не на контроль м'яча, а на швидкі контратаки з акцентом на якість завершення. Тому Кайл Ларін із «Бешикташу» забиває за збірну у кожному другому матчі. Він забив 22 м'ячі у 44 іграх. А Жонатан Девід забиває майже у кожному матчі. Він забив 18 голів у 24 поєдинках. А досвідчений Джуніор Хойлетт із «Редінга» забиває у кожному третьому матчі (13 голів у 39 іграх). Виділю ще досвідченого воротаря «Црвени Звезди» Мілана Боряна, досвідченого півзахисника «Бешикташа» Атібу Хатчінсона. Тепер стає зрозумілим, чому Канада лідирує у групі та хоче грати на чемпіонаті світу. Канадці разом із США та Мексикою – головні претенденти на вихід на мундіаль. А ось за четверте місце поборються Панама з Коста-Рікою.

Перший матч між Канадою та США завершився внічию 1:1. Тепер у гостях США спробує зіграти на перемогу, аби вийти у лідери. Програвши того року 0:1 Панамі, американці наполегливо прагнуть бути першими, маючи в наявності достатню кількість гравців високого рівня. Це Крістіан Пулішич із «Челсі», Тайлер Адамс із «Лейпцигу», Вестон Маккені з «Ювентуса» та воротар «Ман Сіті» Зак Стеффен. Ще там грає представник «Барси» Сержіньо Дест та багато інших. Збірна США укомплектована дуже серйозно. Давайте не забувати і про мексиканців, які відстають лише на два очки від перших канадців та на один бал від других американців.

Передбачаю вкрай напружений поєдинок. Я не бачу у ньому переможця. Нічийний результат найбільше влаштує мексиканців, які у разі перемоги над Коста-Рікою наздоженуть канадців і розділять із ними лідерство», - сказав Грозний.

Матч Канада – США відбудеться 30 січня. Початок зустрічі – о 22:05.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

BETWINNER  
  • 3.05
  • 2.74
  • 2.76
Сделать ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.