Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 28 сiчня 2022, 20:17
110715
0

Аліна ШАТЕРНІКОВА: «Вірчис не міг повірити, що його зрадила близька людина»

Відома екс-боксерка – про смерть українського спортсмена

| Оновлено 28 сiчня 2022, 20:17
110715
0
Аліна ШАТЕРНІКОВА: «Вірчис не міг повірити, що його зрадила близька людина»
ringside24.com

Віце-президент Ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова прокоментувала новину про смерть відомого українського боксера Володимира Вірчиса та згадала останню зустріч з ним.
 
«Востаннє ми з ним бачилися у січні, після його посту у фейсбуку. Було почуття, що нам треба побачитись, поговорити. Ми з ним три години пили чай на горищі його будинку, де він зробив кімнату-музей зі своїми трофеями та призами.
 
Ми обговорювали ситуацію, через яку він потрапив у депресію. Він не міг повірити, що його зрадила близька людина, у нього не вкладалося це в голові. Вони були близькі люди, довіряв йому. Ми багато говорили про це, філософствували, що життя, на жаль, дає нам такі «сюрпризи». Напевно, він дуже довіряв, десь навіть із дитячою наївністю вірив у дружбу.
 
Настрій накласти на себе руки? Ні, таких розмов із його боку тоді під час нашої останньої зустрічі не було. Потім ми теж зідзвонювалися, розмовляли. Тяжка втрата, досі важко говорити про нього у минулому часі. Дай бог його дружині Ірині, донькам перенести цей біль і втрату людини, яку вони дуже любили, здували з неї порошинки.
 
З Володею ми познайомилися у 1999 чи 2000 році, коли він прийшов до зали боксу. Він був веселун, комунікабельним хлопцем, багато було в нього жартів. У будь-якій компанії Вірчис спілкувався із позитивом. Він був душею компанії.
 
Може, він не був дисциплінованим боксером, але дуже талановитим і безстрашним. Володя колись зізнавався, що у своїй кар'єрі навіть стрибнув вище голови. Навіть якщо він не був на піку форми, але завжди вірив у свої сили та виходив на ринг упевненим у собі. Дуже шкода, що ми втратили таку людину та друга у розквіті сил», – заявила Шатернікова.

Оцініть матеріал
(1133)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин