Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 27 сiчня 2022, 21:13
3424
3

Хапоель Єрусалим – Прометей. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів ФІБА

Вирішальна гра за вихід до наступної стадії єврокубка

| Оновлено 27 сiчня 2022, 21:13
3424
3
Хапоель Єрусалим – Прометей. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів ФІБА
FIBA

Поєдинок «Хапоель Єрусалим» – «Прометей» відбудеться в четвер, 27 січня, в Ізраїлі. Початок зустрічі о 21.00 за київським часом.

Сьогодні завершиться дуже цікава та драматична серія раунду плей-ін Ліги чемпіонів ФІБА між ізраїльським «Хапоелем» з Єрусалиму та «Прометеєм» зі Слобожанського. На даний момент у протистоянні нічия – 1:1 і переможець вечірнього матчу отримає таку довгоочікувану перепустку до числа учасників стадії Топ-16 третього за статусом європейського клубного турніру.

Чемпіон України повертається до Єрусалиму, де два тижні тому зазнав найболючішої та найбільшої міжнародної поразки у своїй короткій історії. Підопічні Йотама Гальперіна просто рознесли «Прометей» у першій чверті, а після ознак життя від нашого клубу в наступній десятихвилинці завершили розпочате на старті другої половини гри.

Повторного візиту на «Паїс Арену» у клубу зі Слобожанського могло б і не бути. Але два дні тому «Прометей» показав свій характер, вміння перебудовуватися по ходу матчу і здатність переламувати поєдинок, що невдало складається. Українська команда провела дуже важку гру та виклалася на всі 100%. Багато чого не виходило, але це було компенсовано працездатністю та зарядженістю на перемогу, а наприкінці «Прометею» за його старання посміхнулася удача, коли Кріс Доу, який зіграв далеко не найкращий свій матч, закинув важкий триочковий практично з сиреною про завершення овертайму. До цього Доу не влучив усі три свої дальні кидки.

Навряд чи тренерські штаби двох команд або самі баскетболісти в третьому поєдинку серії глобально зможуть здивувати своїх візаві. Швидше на перший план вийде фізична готовність (зіграти два дуже важливі матчі за три дні у сумі з неблизьким перельотом справді непросто), психологічна стійкість та внутрішня мотивація учасників протистояння.

Додатково для «Прометея» дуже важливо не повторити помилки першого матчу в Єрусалимі та не «згоріти» на старті гри, витримати пресинг трибун та не дозволити гравцям «Хапоеля» проводити тривалі успішні відрізки, щоб ізраїльські баскетболісти не відчули кураж як у першій зустрічі між командами. Якщо у клубу зі Слобожанського вийде все перераховане вище, то шанси на його перемогу значно зростуть.

Хочеться побажати чемпіону України показати якісний баскетбол в одному з найголовніших матчів сезону та спортивної удачі, вона також буде дуже доречною у цьому неймовірно складному поєдинку. А на завершення хочеться навести один факт з історії українського клубного баскетболу. В березні 2005 року БК «Київ» суперничав у чвертьфіналі Євроліги ФІБА (так само як і нинішня Ліга чемпіонів ФІБА – третій за статусом європейський клубний турнір) з ізраїльським клубом «Іроні Нахарія». Перший матч у серії до двох перемог, який відбувся в Ізраїлі, кияни в запеклій боротьбі програли і опинилися в незавидному становищі. Тепер БК «Київ» повинен був в обов'язковому порядку перемагати у двох іграх, що залишилися. Домашню зустріч кияни виграли, однак ізраїльтяни не дуже засмутилися, адже за всіма розкладами вони були очевидними фаворитами на перемогу в серії. Але через чотири дні «вовки» у тяжкій боротьбі на виїзді зламали опір баскетболістів «Іроні» та вийшли до Фіналу чотирьох. Кажуть, історія циклічна. Сьогодні ввечері всі любителі українського баскетболу зможуть це перевірити.

Прогноз Sport.ua: буде дуже важко, але ризикнемо поставити на перемогу «Прометея».

Sport.ua проведе текстову трансляцію поєдинку.

Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 1.48
  • 19.0
  • 3.02
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.38
  • 12.0
  • 2.62
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0
Інші види | 10 травня 2024, 06:15 0
Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0

Хорватія відвантажила у ворота Люксембургу 18 м'ячів без відповіді

Гравці ще одного клубу УПЛ отримали бронювання від мобілізації. Ліга також
Футбол | 10 травня 2024, 20:43 12
Гравці ще одного клубу УПЛ отримали бронювання від мобілізації. Ліга також

УПЛ та «Зоря» визнані критично важливими для економіки України

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andy Chak
Удачі, Пром!!!
Lexuskr
А шо, трансляції по ТБ не буде ніде?