Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 сiчня 2022, 02:10
784
0

Металіст – Радом'як – 1:1. Дебют Хуана Касареса. Відео голів та огляд матчу

На 22-й хвилині Богдан Порох у дотик замкнув простріл і зрівняв рахунок у матчі

| Оновлено 27 сiчня 2022, 02:10
784
0
Металіст – Радом'як – 1:1. Дебют Хуана Касареса. Відео голів та огляд матчу
ФК Металіст Харків. Хуан Касарес

У передостанньому контрольному матчі на першому тренувальному зборі в Туреччині «Металіст» розійшовся бойовим миром з польським «Радом'яком», який ділить 3–4 місця у найвищому футбольному дивізіоні своєї країни.

Рахунок у поєдинку було відкрито дуже швидко, це стало наслідком помилки Данила Каневцева. Після розіграшу від воріт голкіпер намагався зробити передачу Едуарду Сарапію, але пресинг суперника приніс плоди для Радом'яка. Футболіст польської команди перехопив м'яч і відразу переадресував його в центр штрафного майданчика на Маурідеса Жуніора. Бразилець з кількох метрів не схибив. Секундомір на той час встиг відрахувати лише 49 секунд.

Харків'яни у ролі наздоганяючих пробули недовго. Євген Підлепенець заробив штрафний, після розіграшу якого котнув м'яч флангом Сергію Горбунову, той навісив до ближньої штанги, а Богдан Порох у дотик цей простріл замкнув. Рахунок 1:1, як з'ясувалося згодом, став підсумковим. Хоча і в частині першого тайму, і в другій половині зустрічі «Металіст» більше атакував і частіше погрожував воротам суперника.

Дебютував у складі жовто-синіх Хуан Касарес. У другому таймі еквадорець замінив Підлепенця і, серед іншого, відзначився небезпечним виконанням штрафного. Після удару новачка клубу польський голкіпер насилу перевів м'яч на кутовий.

Заключним для «Металіста» на першому зборі стане спаринг з іншим польським клубом – «Вартою» з Познані. Зустріч також проходитиме в Анталії. Початок – 27 січня о 14:00 за київським часом.

Товариський матч

26 січня, Туреччина

Металіст (Харків, Україна) - Радом'як (Польща) - 1:1

Голи: Порох, 22 – Маурідес, 1.

Металіст: Каневцев (Рибка, 46), Танчик, Мізюк, Порох, Горбунов (Романюк, 74), Сарапій, Демченко (к), Підлепенець (Касарес, 67), Харріс (Пейшото, 52), Ріаскос, Мурза (Рязанцев, 80).

«Радом'як» (1-й тайм): Майхрович, Якубік, Рафаел Россі, Ціхоцьки, Абрамович, Леандро Россі (к), Селі, Філіпе Насіменто (Радецки, 33), Мачадо, Ангельськи, Маурідес.

Радом'як (2-й тайм): Майхрович (Йєрке, 80), Тіаго Матос, Гонсало Сілва, Свідзіковськи, Бодзьох, Врублевскі, Радецьки, Карвот, Руан (Снопчинськи, 80), Сокул, Рондон.

Попередження: Демченко, 41, Ріаскос, 42 – Маурідес, 13, Рафаел Россі, 21.

Джерело ФК Металіст
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.