Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок африканських націй
| Оновлено 26 сiчня 2022, 16:50
1472
0

Кот-д'Івуар – Єгипет. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз спеціаліста на матч Кубка африканських націй

| Оновлено 26 сiчня 2022, 16:50
1472
0
Кот-д'Івуар – Єгипет. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1/8 фіналу Кубка африканських націй Кот-д’Івуар – Єгипет.

«Кубок африканських націй завжди цікавий тим, що завжди з'являються нові лідери та запалюються нові зірочки на тлі іменитих команд та футболістів.

У липні 2019 року попередній розіграш КАН виграла збірна Алжиру, яка перемогла у фіналі Сенегал із рахунком 1:0. У матчі за третє місце Нігерія виграла у Тунісу також із рахунком 1:0.

Наразі грає 33-й розіграш КАН, який мали провести влітку минулого року, але його було перенесено на січень-лютий 2022 року. Турнір відбувається у п'яти містах на шести стадіонах Камеруну. Вже зіграли груповий турнір, де було шість груп по 4 команди (всього 24 збірні). Були вже й перші несподіванки. Чинний чемпіон збірна Алжиру вже вилетіла з турніру, посівши останнє місце у квартеті.

Матчі 1/8 фіналу стартували і всі вони, як завжди, відбуваються у напруженій боротьбі. Доходить до серії пенальті. До речі, не виключаю серію пенальті і в цьому поєдинку. Суперники гідні один одного. Іваурійці виграли свою групу Е, двічі перемігши і один раз зігравши внічию. Єгиптяни, програвши 0:1 Нігерії, посіли друге місце у квартеті.

У Єгипту тренером є іменитий 68-річний португалець Карлуш Кейрош, який тренував «Реал» Мадрид та інші відомі команди. Їхнім лідером є Мохаммед Салах, який звик забивати у всіх матчах і вирішувати результат будь-якого поєдинку на користь своєї команди. Щоправда, на груповому етапі єгиптяни забили мало – лише два м'ячі (1:0, 1:0, 0:1). У івуарійців молодий маловідомий французький тренер Патріс Бомель. Але у них хороші футболісти з іменитих клубів. На мою думку, саме Кот-д’Івуар – фаворит матчу з таким підбором виконавців. Я впевнений, що ви знаєте Еріка Байї з МЮ, Ібраїму Сангаре з ПСВ, а також Франка Кессьє з «Мілана»! Думаю, Кессьє взагалі неможливо не знати. А як вам Макс Градель із «Сівасспору», який грав у «Лестері»? А Себастьян Алле з «Аяксу», у якого зріст 190 см! А Максвелл Корне з «Бернлі»! А Ніколя Пепе з «Арсеналу» та Вілфрід Заа з «Крістал Пеласа»! І це далеко не повний перелік зоряного складу івуарійців. З таким підбором гравців гріх не вигравати всі матчі.

Звісно, шансів у Кот-д’Івуару більше. Але кваліфікація тренера Кейроша, Салаха та компанії така, що єгиптяни вміють тримати удар та вміють терпіти. Не виключаю, що може бути серія пенальті. Але ж фаворит цієї зустрічі Кот-д’Івуар. І якщо вони виграють, я не особливо здивуюся», - сказав Грозний.

Матч Кот-д’Івуар – Єгипет відбудеться 26 січня. Початок зустрічі – о 18:00.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

BETWINNER  
  • 2.35
  • 2.94
  • 3.46
Сделать ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Аталанта – Фіорентіна – 4:1. Бергамо – у фіналі Кубку. Відео голів та огляд
Футбол | 25 квітня 2024, 01:39 0
Аталанта – Фіорентіна – 4:1. Бергамо – у фіналі Кубку. Відео голів та огляд

Дивіться відеоогляд поєдинку-відповіді 1/2 фіналу Кубка Італії

МІЛЕВСЬКИЙ: «Хочу знайти нападника в Динамо, який був би схожий на мене»
Футбол | 24 квітня 2024, 21:47 13
МІЛЕВСЬКИЙ: «Хочу знайти нападника в Динамо, який був би схожий на мене»

Екс-форвард «Динамо» хоче повернутися лише до київського клубу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.