Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 27 сiчня 2022, 02:52
1226
2

Данило ДОНЧЕНКО: «Проти Нганну у Джонса буде ще менше шансів, ніж у Гана»

Українець поділився думкою про ситуацію в хевівейті UFC

| Оновлено 27 сiчня 2022, 02:52
1226
2
Данило ДОНЧЕНКО: «Проти Нганну у Джонса буде ще менше шансів, ніж у Гана»
B1 Promotions. Данило Донченко

Український ММА боєць компанії B1 Promotions Данило Донченко в ексклюзивному коментарі Sport.ua поділився думкою про поєдинок Франсіс Нганну – Сиріл Ган.

– Чемпіонський поєдинок кілька разів освистали глядачі. Як вам бій?
– Так, бій освистували, бо всі люди очікували, що будуть жорсткі розміни, кров, вибиті зуби. Але Сиріл та Френсіс - найкращі суперважковаговики і там кожен удар дається взнаки, тому таких розмінів, як буває в легковаговиків, очікувати не варто. Звичайно, після такого бою, як Фігейредо - Морено, з їхніми розмінами, зарубою, глядачі, можливо, очікували і від тяжів того ж самого. Але, як на мене, це неправильно. У важковаговиків один удар може вирішити все, Нганну - один із найкращих нокаутерів усіх часів. Обидва розуміли ризик та діяли дуже обережно. Глядачів можна зрозуміти – вони хочуть шоу, хочуть нокауту. Але жоден боєць не готовий опинитись у нокауті, тому вони намагалися працювати не лише кулаками, а й головою. Я, як професійний боєць, їх добре розумію.

– Чи могли припустити, що Нганну більше боротиметься, ніж боксуватиме у стійці?
– Моя ставка була на те, що Нганну в третьому раунді наздожене Гана і нокаутує його. Навіть букмекери не вірили у такий результат – коефіцієнт на перемогу чемпіона рішенням суддів був 25. Можна було пристойно підняти грошей. Насправді мені здається, що боротися Нганну почав випадково – це не було основним його планом. Просто раптово він підловив удар Сиріла, провів відмінний кидок і ще придавив суперника зверху. Після цього він відчув свою перевагу у боротьбі і просто виходив із цього. Думаю, якби він той кидок не провів, то б у боротьбу не пішов. Проте очевидно, що Нганну розвивається і в боротьбі, і в ММА в цілому.

– Хто міг би дати Френсісу бій у супертяжах прямо зараз?
– Дати бій міг би будь-хто. Навіть боєць із не топ-15 рейтингу. А ось хто може його перемогти? Перемогти може дуже хороший борець – якщо переведе і триматиме. З іншого боку, Нганну просто нокаутував раніше за борців. Суперважка вага вкрай непередбачувана, і тут може перемогти великий андердог.

– Виходячи з цього бою, чи є шанси у Джона Джонса на завоювання титулу в хевівейті?
– Шанс є завжди, але як на мене, у Джонса менше шансів навіть, ніж у Гана. Тому що Джон - не нокаутер, у нього не такий футворк. Окрім цього, Джонс давно не бився. Тоді він був королем королів, королем важкої ваги. Спорт же не стоїть на місці, усі розвиваються, покращують свої навички. Тому, як на мене, Нганну виграє у Джонса і, найімовірніше, нокаутом.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Viktorrrr
Может я что то не понимаю, коф. на победу Нгану максимальный был 11, король королей в тяжёлом весе??? Не помню у Джонса хоть один бой в тяжах. Бонс с Кормье проблем не знал, а это борец не чита Нгану и если Френс и переведёт у Бонса БЖЖ не плохое, а с низу и посечь сможет. Вот сколько он набрал и какой функционал с новым весом будет, ват это интересно.