Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
23165
1

Одкровення через 23 роки. Луческу розповів, через кого покинув Інтер

На тренерську кар'єру румуна вплинув бразилець Роналдо

Одкровення через 23 роки. Луческу розповів, через кого покинув Інтер
Getty Images/Global Images Ukraine. Мірча Луческу за часів роботи в Інтері

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу зізнався, хто більшою мірою вплинув на його відхід з посади наставника «Інтера», котрий стався у 1999 році.

«Не можна вести мову про капризи, таким просто був спосіб його думок, він не мав нічого спільного із моїм розумінням життя. Роналдо - це Феномен. Він був дуже потужний, сильний як футболіст, і дуже добре це знав та заробляв на життя так, як хотів. Йому також не пощастило, що Моратті так «дбав» про нього. Я пішов з «Інтера» не тому, що хтось вигнав мене, я сам подав у відставку. Я поміняв Роналдо у грі проти «Манчестер Юнайтед», а він вирушив прямо в аеропорт, нікому нічого не сказавши».

«Він сказав Моратті, що його мати хвора, а сам полетів на карнавал. А у нас за три дні був матч чемпіонату. Цього я більше не хотів. Я зателефонував Моратті, він якраз відлетів у Нью-Йорк, і сказав, що не продовжуватиму роботу, тому що у нас є 10 футболістів, у яких закінчуються контракти. Усі вони хотіли грати в «Інтері» далі. Після цього було оголошено, що новим тренером стане Ліппі».

«Повертаючись до Роналдо, це був примхливий футболіст. Він гуляв до 4 ранку, а потім виходив та отримував травму. У нього були екстраординарні якості, я ніколи не бачив такого футболіста… Те, що він робив на тренуваннях у ситуаціях один на один… Тарібо Вест падав із ніг. Я запитав Роналдо, чому він це робить, і він сказав: «Тепер, коли я такий, який я є, я можу жити так, як хочу», - наголосив Луческу.

Оцініть матеріал
(274)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1970
Роналдо был феноменом, но не реализовал себя даже на половину....