Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 27 сiчня 2022, 04:42
876
0

Челсі – Тоттенхем. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз спеціаліста на матч чемпіонату Англії

| Оновлено 27 сiчня 2022, 04:42
876
0
Челсі – Тоттенхем. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 23-го туру Прем'єр-ліги Англії «Челсі» – «Тоттенхем».

«Погляньте уважно на турнірну таблицю АПЛ та ретельно проаналізуйте її. Формально за набраними очками «аристократи» вищі за «шпор» на 8 очок. Але «Челсі» зіграв на чотири матчі більше і за втраченими очками він відстає від «Тоттенхема» на 4 бали. Як вам такий розклад? Якщо ви думаєте, що футболісти та тренери не аналізують аналогічно нам цю ситуацію перед майбутнім матчем, то я зазначу, що у вас дуже гарне почуття гумору.

Лондонське дербі завжди непередбачуване, особливо, коли точиться боротьба за найвищі місця. Не забуваймо, що Антоніо Конте дуже успішно тренував «Челсі», який він привів до чемпіонства. Але Лігу чемпіонів із «Челсі» виграв не він, а Томас Тухель, який з «аристократами» також завоював трофей Суперкубку УЄФА і став найкращим тренером 2021 року.

Знаючи амбіції італійських тренерів, вони звикли на таке якісно реагувати. Конте після повернення до Англії ще не програв жодного матчу зі «шпорами». Хоча у Кубку ліги вони двічі поступилися «аристократам» з рахунками 0:2 та 0:1. Але Конте вже прищепив ін'єкцію психології переможців своїм сьогоднішнім підопічним. Інакше не можна охарактеризувати камбек «шпор» у додатковий час матчу із «Лестером», коли переможний дубль оформив гравець збірної Нідерландів Бергвейн. Можна лише аплодувати «Тоттенхему»!

«Аристократи» Романа Абрамовича після феєричних клубних перемог у Європі стали надто заспокоїними та миролюбними. Вони зіграли внічию з «Бернлі», «Евертоном», «МЮ», «Брайтоном», «Вулверхемптоном», «Ліверпулем», «Зенітом». Також вони програли «Вест Хему» та «Ман Сіті».

Безумовно, якісний склад «аристократів» значно перевершує своїх колег зі «шпор». Я припускаю цікавий матч у всіх аспектах. І думаю, що «Челсі» завдасть «Тоттенхему» першої поразки в АПЛ при Конте», - сказав Грозний.

Матч «Челсі» - «Тоттенхем» відбудеться 23-го січня. Початок зустрічі о 18.30.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

BETWINNER  
  • 3.05
  • 3.74
  • 2.26
Сделать ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 1.69
  • 4.04
  • 5.00
Зробити ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.