Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 сiчня 2022, 16:27
825
0

Арсенал – Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Команда Артети зустрічається з головними жертвами COVID-19 цього сезону

| Оновлено 23 сiчня 2022, 16:27
825
0
Арсенал – Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 23 січня, у Лондоні на стадіоні «Емірейтс» відбудеться матч двадцять третього туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють лондонський «Арсенал» та «Бернлі». Стартовий свисток рефері Девіда Кута з Ноттінгема прозвучить о 16:00 за київським часом.

Арсенал


Підопічні Мікеля Артети на поточному етапі сезону перебувають у хороших фізичних кондиціях, проте цього все одно було недостатньо, щоб нав'язати конкуренцію явному фавориту чемпіонських перегонів – «Манчестер Сіті» (1:2). Оскільки лондонський «Тоттенхем» свою гру минулого туру виграв, то «каноніри» були змушені залишити зону єврокубків, фактично повернувшись до відправної точки на старті сезону. При цьому, дві гри в запасі, окрім майбутнього поєдинку, у них точно ніхто не забере, тому можливі дуже несподівані варіанти.

За втраченими очками «Арсенал» зараз іде поблизу його улюбленого четвертого місця, що у нинішніх реаліях АПЛ виглядає аж ніяк не поганою перспективою для «гармашів». Біда лише в тому, що до матчу проти явного аутсайдера пари вони підійшли із чотирма зустрічами без перемог за плечима, що має турбувати Артету першочергово. Навіть незважаючи на те, що грати останнім часом доводилося з «Ліверпулем», «Манчестер Сіті» та не позбавленим статусу культового клубу «Ноттінгем Форест».

Бернлі


Підопічні Шона Дайча теж хотіли б брати участь у всіх цих яскравих баталіях у новому календарному році, але встигли провести лише дві невдалі ігри проти «Лідса» (1:3) та «Хаддерсфілда» (1:2), після чого COVID-19 відправив їх у найважчий нокаут аж до майбутньої гри на «Емірейтс». Як підсумок, ми говоритимемо про матч 23 туру в той час, коли у «бордових» за плечима буде лише 17 зіграних поєдинків. 11 набраних за цей час очок не могли бути достатнім результатом для того, щоб утримувати позиції в турнірній таблиці, тому «Бернлі» просів дуже серйозно, провалившись на останній рядок.

Вибиратися із небезпечної зони команда Дайча буде вже найближчим часом, а зустріч із «Арсеналом» для неї може виступити гарною розминкою у цьому контексті. Так чи інакше, але питати з «бордових» за результат на «Емірейтс» навряд чи будуть, бо всі чудово розуміють ситуацію, за якої команда два тижні змушена була обходитися без повноцінної спільної роботи. А ось у домашній грі проти «Вотфорда» вже незабаром ставки будуть захмарні, оскільки йдеться про передостанню і останню команди чемпіонату відповідно. Далі будуть і «Ліверпуль», і «Челсі», і «Манчестер Сіті», тому очки потрібні «Бернлі» від кожного поєдинку.

Орієнтовні склади


«Арсенал»: Рамсдейл – Тірні, Габріель, Вайт, Томіясу – Локонга – Мартінеллі, Сміт-Роу, Едегор, Сака – Ляказетт.

«Бернлі»: Поуп – Лоутон, Мі, Тарковскі, Бардслі – Корк, Вествуд – Макнейл, Браунхілл, Леннон – Родрігес.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку «Арсенал» не повинен мати особливих проблем у матчі проти суперника без належного тонусу. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Арсенал» (-1.5) з коефіцієнтом 1.92 за лінією Parimatch.

23 січня, неділя

«Арсенал» – «Бернлі»
Лондон. «Емірейтс». 16:00
Арбітр: Девід Кут (Ноттінгем, Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 8
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

Х'юстон Динамо запропонував $3 млн за форварда Шахтаря – журналіст
Футбол | 28 березня 2024, 09:16 10
Х'юстон Динамо запропонував $3 млн за форварда Шахтаря – журналіст

Кевіном Келсі всерйоз цікавляться за океаном

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.