Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 сiчня 2022, 21:43
948
0

Евертон – Астон Вілла. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч чемпіонату Англії

| Оновлено 22 сiчня 2022, 21:43
948
0
Евертон – Астон Вілла. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 23 туру АПЛ «Евертон» – «Астон Вілла».

«Це буде цікаве протистояння команд, в яких відбулися тренерські ротації. Ми всі чудово пам'ятаємо, як після п'яти поразок поспіль власники «Астон Вілли» відправили у відставку Діна Сміта, який три роки тренував команду з Бірмінгема. На його місце був запрошений іменитий Стівен Джеррард, який понад три роки успішно тренував «Рейнджерс». Це одразу принесло свої плоди. «Астон Вілла» обіграла «Брайтон», «Норвіч», «Крістал Пелас», «Лестер». У матчі з МЮ вони гідно зіграли. Програвали 0:2, але врятували матч, зігравши 2:2. «Астон Вілла» з 23 очками йде на 13 місці. За Джеррарда команда не забила лише у двох матчах. Це були два гостьові поєдинки. Вони програли по 0:1 «Ліверпулю» та «МЮ». Бірмінгемці демонструють гарну гру, проявляючи характер. І вони хочуть піднятися вище.

Нещодавні трансфери вселяють оптимізм фанатам «Астон Вілли». Судіть самі! Придбано гравця збірної Франції Люку Діня, який грав за топові клуби. Також взятий в оренду у «Барси» Феліппе Коутінью, який у матчі з МЮ допоміг своїй команді уникнути поразки, забивши другий гол. Також у «Роми» в оренду взято воротаря збірної Швеції Робіна Ольсена.

«Евертон», запрошуючи в команду іменитого Рафу Бенітеса, планував піднятися трохи вище десятого місця, яке «іриски» зайняли в тому сезоні за Карло Анчелотті. Боси «Евертона» хотіли боротися за єврокубки, але команда зараз йде на 16-му місці і знаходиться недалеко від зони вильоту. А після поразки від «Норвіча» 1:2 було ухвалено рішення про зміну головного тренера «Евертона». Замість Бенітеса виконує обов'язки шотландець Данкан Фергюсон.
Я вже казав, що Дінь пішов з «Евертона», а на його позицію придбано гравця збірної України Віталія Миколенка, який знайомиться з АПЛ і якому ми всі бажаємо удачі! У принципі, у «ірисок» футболісти гарного рівня. Воротар збірної Англії Пікфорд, гравець збірної Бразилії Рішарлісон, збірники Рондон з Венесуели та Міна з Колумбії, а також багато інших. Потенціал цієї команди досить високий, але 10 поразок у 19 матчах важко пояснити. Напевно, мало часу було у тренера, щоби привести всю команду до спільного знаменника. Так часто буває і не у всіх керівників вистачає терпіння. Адже Бенітес тренував багато іменитих клубів, з якими завойовував трофеї, зокрема титул Ліги чемпіонів з «Ліверпулем». Але принципи не змінюються. Хто платить гроші, той і замовляє музику. Найчастіше боси хочуть все і відразу.

У «Евертона» сильніший склад, а у «Астон Вілли» значно краща командна атмосфера, психологія та повний карт-бланш на тривалий час Джеррарду. «Евертон» шукає тренера для вирішення серйозних завдань, а «Астон Вілла» його вже знайшла. Результативна нічия для обох команд буде оптимальним результатом у цьому матчі», - сказав Грозний.

Матч «Евертон» – «Астон Вілла» відбудеться 22 січня. Початок зустрічі – о 14:30.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

BETWINNER  
  • 2.85
  • 3.74
  • 2.76
Сделать ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 1
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

ОФІЦІЙНО. Нагельсманн продовжив контракт зі збірною Німеччини
Футбол | 19 квітня 2024, 13:15 0
ОФІЦІЙНО. Нагельсманн продовжив контракт зі збірною Німеччини

Нова угода діятиме до завершення чемпіонату світу 2026 року

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.