Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 22 сiчня 2022, 21:26
1036
1

Дженоа – Удінезе. Прогноз на матч Андрія Воробея

Прогноз експерта на матч чемпіонату Італії

| Оновлено 22 сiчня 2022, 21:26
1036
1
Дженоа – Удінезе. Прогноз на матч Андрія Воробея
Getty Images/Global Images Ukraine

Екс-форвард збірної України та донецького «Шахтаря» Андрій Воробей зробив прогноз на матч 23-го туру італійської Серії А «Дженоа» – «Удінезе».

«Після відходу з «Дженоа» Андрія Шевченка в українських любителів футболу став менший інтерес до цієї команди. Проте ми стежимо і дивимося, як «Дженоа» гратиме після відставки українського фахівця. Цікаво, як генуезька команда виплутуватиметься з цієї ситуації, коли шансів у них дуже мало на те, щоб залишитись у Серії А. Не скажу, що й «Удінезе» показує якусь гарну гру. Тому зустрінуться на полі команди, які мають певні проблеми.

Мені здається, що «Дженоа» має якусь нічию вирвати. Але я не бачу за рахунок чого генуезці можуть добре атакувати та забивати. Якщо від оборони «Дженоа» зіграє, то команда нічию здобуде. А грати на атаку у колишньої команди Андрія Шевченка просто не виходить. У генуезців зараз пік кризи, скажімо так.

Я думаю, у цьому матчі має бути нічия. «Дженоа» зможе награти на нічию, хоча в «Удінезе» команда мобільніша. Але, гадаю, вдома генуезці не програють.

Справді, в Удіне за Шевченка «Дженоа» зіграв 0:0 з «Удінезе». Але це було за Шевченка. Ми бачили гру «грифонів» після відставки, коли вони програли «Фіорентіні» з рахунком 0:6. Тому складно щось аналізувати, але, гадаю, генуезька команда награє на нічию», - сказав Воробей.

Матч «Дженоа» – «Удінезе» відбудеться 22 січня. Початок зустрічі – о 16:00.


Андрій Воробей вихованець школи донецького футболу, грав за «Шахтар» (Донецьк), «Дніпро», «Арсенал» (Київ) та збірну України.

BETWINNER  
  • 2.65
  • 3.64
  • 4.66
Сделать ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ivan Vismutenko
А давайте 3:0! Хоть посмеёмся.