Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 22 сiчня 2022, 21:24
1406
0

Лаціо – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Черговий важкий поєдинок для Бергамо з потенційною відсутністю Руслана Маліновського

| Оновлено 22 сiчня 2022, 21:24
1406
0
Лаціо – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 22 січня, у Римі на стадіоні «Стадіо Олімпіко» відбудеться матч двадцять третього туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють місцевий «Лаціо» та бергамаська «Аталанта». Стартовий свисток рефері Сімоне Соцці із Сереньйо прозвучить о 21:45 за київським часом.

Лаціо


Підопічні Мауріціо Саррі в чемпіонаті продовжують ходити з боку в бік у турнірній таблиці в безпосередній близькості до зони єврокубків, але невимушені осічки не пускають їх до числа кращих команд країни. «Орли» цього сезону намагаються перебудуватися під вимоги італійського наставника, і на поточний момент разючого прогресу, у порівнянні з епохою роботи Сімоне Індзагі в клубі, не спостерігається. «Лаціо» намагається грати за вже забутою схемою 4-3-3, проте результати команди надто нестабільні для того, аби можна було говорити про успішність експериментів. Проте керівництво клубу вірить у проект, який будує Саррі, тому вболівальникам залишається просто чекати стабільніших часів.

«Б'янкочелесті» в нещодавньому минулому вже зустрічалися з командою з лідируючої групи, міланським «Інтером», але не зуміли розжитися набраними очками в цій грі (1:2). Загалом, «Лаціо» в сучасних реаліях радше набирає очки в тих матчах, де це вдається зробити з незначними зусиллями, а проти сильних опонентів намагається відштовхуватися від нічийного результату, і вже за розвитком подій цілитися у бік перемоги. Приблизно таким був сценарій гри першого кола проти «Аталанти», яка завершилася з рахунком 2:2.

Аталанта


Відсутність Руслана Маліновського у заявці бергамаського колективу в попередніх матчах через підозру захворювання на COVID-19 позначилася на стабільності результатів. «Аталанті» не вистачило потужності для того, аби здолати міланський «Інтер» минулими вихідними (0:0), унаслідок чого «оробічі» підставили свої позиції в турнірній таблиці під удар туринського «Ювентуса». «Зебри» цього вікенду гратимуть проти «Мілана», тому у колективу Джан П'єро Гасперіні буде шанс знову відірватися від переслідувачів, після чого скористатися опцією одного поєдинку в запасі.

Проте, без перемоги у майбутній грі картина для «Богині» може стати справді гнітючою, оскільки «Наполі» Лучано Спаллетті останнім часом почав повертати колишні оберти, а кожна нова осічка «Аталанти» лише гратиме на руку «південцям». Майбутній календар команди з Бергамо також відзначається досить важкими поєдинками, до яких згодом долучаться ще й матчі Ліги Європи УЄФА посеред лютого, унаслідок чого потенційно небезпечних утрат очок може стати тільки більше. Звідси напрошується простий висновок – «Богині» потрібні три очки тут і зараз і, можливо, Маліновський допоможе їй у цьому, якщо дасть негативний результат чергового тесту перед грою.

Орієнтовні склади


«Лаціо»: Стракоша – Марушич, Феліпе, Патрік, Хісай – Міленковіч-Савіч, Лейва, Луїс Альберто – Феліпе Андерсон, Іммобіле, Лаццарі.

«Аталанта»: Муссо – Песселья, Паломіно, Демірал, Джімсіті - де Роон, Фройлер – Пашаліч, Копмейнерс, Пессіна – Муріель.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що гості у майбутній грі намагатимуться зіграти з мінімальною кількістю витрачених фізичних ресурсів, тому проведуть впевнений матч і в атаці, і в обороні. Нашою ставкою буде позиція – «Аталанта» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.37 за лінією Parimatch.

22 січня, субота

«Лаціо» – «Аталанта»
Рим. «Стадіо Олімпіко». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Сімоне Соцца (Сереньо, Італія)
Прогноз Sport.ua – 2:2
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 18:50 0
Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини

Місце у воротах Луніна може зайняти Куртуа

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.