Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 22 сiчня 2022, 21:25
371
0

Інтер – Венеція. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Четвертої поспіль нічиєї в основний час матчу було б краще уникнути

| Оновлено 22 сiчня 2022, 21:25
371
0
Інтер – Венеція. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 22 січня, у Мілані на стадіоні «Джузеппе Меацца» відбудеться матч двадцять третього туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють місцевий «Інтер» та «Венеція». Стартовий свисток рефері Маттео Маркетті з Остії прозвучить о 19:00 за київським часом.

Інтер


У становищі міланського «Інтера» на внутрішній арені вже який тиждень не спостерігається жодних змін. Колектив Сімоне Індзагі продовжує лідирувати в чемпіонських перегонах, і, якби його осічки не співпадали з аналогічними результатами у переслідувача в особі сусіда за містом, то ми вже давно говорили б про пряму дорогу «змій» до захисту титулу. Насправді ж картина виглядає так, що «Мілан» у будь-який момент може наздогнати та обігнати «нерадзуррі», хоча вони мають ще одну гру і два очки дистанції в запасі.

За проміжок часу завдовжки останні два тижні «Інтер» завершив три матчі поспіль із нічийним результатом в основний час. Ось тільки в ситуації з туринським «Ювентусом» це згодом перетворилося на завойований в овертаймі Суперкубок Італії (2:1), «Емполі» також дотиснули в додатковий час (3:2), а команда Індзагі вийшла в 1/4 фіналу Кубка Італії. Але з бергамаською «Аталантою» подібні фокуси вже не пройшли, тому що в іграх регулярного часу можливий мировий результат поєдинку (0:0). Подібні результати підказують, що команда могла десь запнутись, тому найближчим часом буде змушена знову набирати ходу.

Венеція


Суперником «Інтера» за майбутньою грою буде представник нижньої частини турнірної таблиці, який лише на два очки відривається від зони вильоту. «Венеція» востаннє перемагала рівно два місяці тому, коли зуміла здолати «Болонью» (1:0), що згодом допомогло їй у боротьбі проти конкурентів. Календар у команди Альберто Бертоліні на стику грудня минулого року та січня 2022 року був надто важким для того, аби набирати очки. Із матчів проти туринського «Ювентуса» (1:1), римського «Лаціо» (1:3), «Мілана» (0:3) та «Аталанти» (0:2) вдалося здобути лише одне очко, тому особливих перспектив задля досягнення успіху «помаранчево-чорно-зелені» не мають.

До того ж, «Інтер» чудово пам'ятає, як обігравати цього опонента, тому що їхній очний поєдинок першого кола проходив у останні числа листопада (2:0). Єдину потенційну перевага «Венеція» має лишень за рахунок меншої кількості матчів за останній час, оскільки COVID-19 переніс її матч проти «Салернітани» посеред тижня на пізніший термін. При цьому команда явно постаралася з посиленням у зимове трансферне вікно, а прихід таких досвідчених гравців, як португальського нападника Луїша Нані та аргентинського голкіпера Серхіо Ромеро, точно повинен дати імпульс для виживання цього сезону.

Орієнтовні склади


«Інтер»: Ханданович – А. Бастоні, Шкрініар, Д'Амброзіо – Перішич, Чалханоглу, Брозович, Барелла, Дарміан – Санчес, Джеко.

«Венеція»: Леццеріні – Молінаро, Чеккароні, Кальдара, Ампаду – Чрнігой, Тессманн, Кюізанс – Нані, Анрі, Араму.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі команди знову намагатимуться зіграти з акцентом на атаку. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Інтер» (-2) з коефіцієнтом 1.51 за лінією Parimatch.

23 січня, субота

«Інтер» – «Венеція»
Мілан. «Джузеппе Меацца». 19:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Маттео Маркетті (Остія, Італія)
Прогноз Sport.ua – 3:0
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.