Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
856
4

Атлетіко Мадрід – Валенсія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Команди зійдуться у матчі за шість очок

Атлетіко Мадрід – Валенсія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 22 січня, у Мадриді на стадіоні «Ванда Метрополітано» відбудеться матч 22 туру іспанського чемпіонату, в якому «Атлетіко» прийме «Валенсію». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за Києвом.

«Атлетіко» Мадрид

 

Команда Дієго Сімеоне у турнірній таблиці Прімери займає 4 місце. У неї в активі 33 очки після 20 зустрічей (9 перемог, 6 нічиїх, 5 поразок). У шести крайніх матчах «матрасники» здобули одну перемогу та одну нічию при чотирьох поразках. При цьому позитивні результати стали зміною серії з невдач.

4 грудня мадридці вдома програли «Мальорці» (1:2), потім поступилися на виїзді «Реалу» (0:2), також у гостях програли «Севільї» (1:2) та знову на виїзді поступилися «Гранаді» (1:2). Після цього «смугасті» на своєму полі здолали «Райо Вальєкано» (2:0) і в гостях розійшлися миром з «Вільярреалом» (2:2).

Із «жовтою субмариною» у рамках Прімери «Атлетіко» грав аж 9 січня. Потім команда мала два кубкові поєдинки. Вона спочатку у півфіналі Суперкубку Іспанії поступилася 1:2 «Атлетику», а потім у Кубку країни програла на виїзді «Реалу Сосьєдад» (0:2).

«Валенсія»

 

Підопічні Хосе Бордалоса розташовуються на 9 позиції в турнірній таблиці іспанської Прімери. На їхньому рахунку 29 очок за результатами 21 поєдинку (7 перемог, 8 нічиїх, 6 поразок).

На сьогодні у «кажанів» є серія з трьох матчів без перемог. 31 грудня вони вдома програли 1:2 «Еспаньолу», потім 8 січня зазнали великого фіаско на полі «Реала» (1:4) та 19 січня зіграли вдома внічию 1:1 з «Севільєю».

У перерві між іграми з «Реалом» та «Севільєю» у «Валенсії» був переможний матч у Кубку країни. 16-го числа на виїзді з рахунком 1:0 було переможено представника третього іспанського дивізіону – клуб «Балеарес».

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Атлетіко» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1.48 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Атлетіко»: Облак - Льоренте, Хіменес, Ермосо, Ренан, Карраско, Де Пауль, Коке, Лемар, Корреа, Луїс Суарес.

«Валенсія»: Сіллессен - Ріверо, Діахабі, Альдерете, Лато, Кошта, Гульямон, Васс, Дуро, Гедеш, Гомес.

22 січня, субота

«Атлетіко» - «Валенсія»
Мадрид. Стадіон «Ванда Метрополітано». 22:00
ТБ-трансляция – MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:1

 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Всеволод Фомичев
Думаю будет ничья.
Всеволод Фомичев
Думаю будет ничья.
Voxa Hvedyk
Валенсія
Віталій Ткачук
Нічия з Вільяреалом була випадковою. За Валенсію!, може звільнять Сімеоне. Роками нічого не змінює, нецікаво вже дивитися на цей антифутбол.