Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 сiчня 2022, 18:08
1442
0

Манчестер Юнайтед — Вест Хем. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Ярмоленка на полі можна не чекати

| Оновлено 22 сiчня 2022, 18:08
1442
0
Манчестер Юнайтед — Вест Хем. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 22 січня, відбудеться поєдинок 23-го туру чемпіонату Англії з футболу, в якому «Манчестер Юнайтед» прийме лондонський «Вест Хем».

Матч пройде в Манчестері на стадіоні «Олд Траффорд». Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 17:00 за київським часом.

«Манчестер Юнайтед»

У новому році справи «Манчестер Юнайтед» поки що йдуть не дуже гарно. «Червоні дияволи» провели три поєдинки в АПЛ, де один раз виграли, один раз програли та один раз зіграли внічию. Так, в останньому матчі, перенесеному поєдинку 17-го туру проти «Брентфорда», «МЮ» досяг перемоги з рахунком 3:1 на виїзді, але гра команди Ральфа Рангніка все одно залишає безліч питань.

Незрозумілі й настрої усередині команди. Чого варта лише демонстративна реакція Кріштіану Роналду на заміну у поєдинку з тим самим «Брентфордом»! Португалець, залишивши поле, не приєднався до одноклубників на лаві запасних, а сів окремо. Мовляв, як посміли замінити царя?

У будь-якому випадку, «Манчестер Юнайтед» поки що поза зоною Ліги чемпіонів. Після 21-го зіграного туру «червоні дияволи» посідають 7-е місце у турнірній таблиці АПЛ, маючи в активі 35 очок за різниці забитих та пропущених м'ячів 35-30.

«Вест Хем»

«Молотобійці» теж не виглядають стабільним колективом. У шести останніх матчах АПЛ «Вест Хем» здобув три перемоги при трьох поразках. Причому найбільш незрозумілою виглядає домашня поразка від «Лідса», який йде на 15-му місці, в останньому турі (2:3). Команда, яка знаходиться в зоні Ліги чемпіонів, не може собі дозволити настільки бездарно втрачати очки.

В активі «Вест Хема» 37 очок після 22-х зіграних турів за різниці забитих та пропущених м'ячів 41-30. Команда посідає четверте місце у турнірній таблиці АПЛ.

У поєдинку із «Манчестер Юнайтед» ми навряд чи побачимо на полі 32-річного українського вінгера «молотобійців» Андрія Ярмоленка. Девід Мойес чітко дав зрозуміти, що досвідчений футболіст йому не потрібен, тому Ярмоленко виходить максимум на декілька хвилин. Та й 25-річний англієць Джаррод Бовен, який грає на позиції українця, виглядає цілком непогано.

Протистояння

Букмекери вважають «Манчестер Юнайтед» лідером майбутнього поєдинку, на перемогу «червоних дияволів» дають коефіцієнт близько 2. На нічию дають 3,8, на перемогу гостей — приблизно 3,9. Навряд чи на розбалансований «Манчестер Юнайтед» чекають легкі три очки, але й гра «Вест Хема» дуже далека від ідеалу. Гості, звичайно, можуть зачепитися за нічию, але «Манчестер Юнайтед» все ж таки виглядає краще.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа — Далот, Варан, Магуайр, Теллес, Фернандеш, Фред, Мактоміней, Грінвуд, Роналду, Еланга.

«Вест Хем»: Фаб'янськи — Цоуфал, Доусон, Діоп, Крессвелл, Соучек, Райс, Бовен, Лансіні, Форнальс, Антоніо.

Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 1.905
  • 3.82
  • 3.94
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.948
  • 3.90
  • 4.04
Сделать ставку Зробити ставку

22 січня, субота

«Манчестер Юнайтед» — «Вест Хем»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 17:00
Пряма трансляція на Setanta Sports Ukraine та MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.