Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 23 сiчня 2022, 21:13
1389
0

Алавес – Барселона. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Каталонцям час перемагати

| Оновлено 23 сiчня 2022, 21:13
1389
0
Алавес – Барселона. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter.com/FCBarcelona

У неділю, 23 січня, на стадіоні «Мендісорроса» у Віторії відбудеться матч 22-го туру чемпіонату Іспанії, в якому місцевий «Алавес» прийме «Барселону». Початок поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом. Розсудить зустріч Хорхе Фігеро Васкес.

«Алавес»

 

Баски цього сезону виступають вкрай невдало. На даний момент «славні» мають у своєму активі 17 очок і перебувають у зоні вильоту, посідаючи 18 місце. «Алавес» на три пункти відстає від рятівного місця. Вся боротьба за виживання ще попереду, але гра команди в останніх поєдинках не вселяє оптимізму. Зараз у «знищувачів бобів» восьмиматчева серія без перемог у всіх турнірах. А у чемпіонаті команда з Віторії-Гастейс востаннє вигравала ще 6 листопада, коли переграла «Леванте».

«Алавес» зараз на спаді, що підтвердила і поразка в Кубку Іспанії від скромного «Лінаресу». У матчі останнього туру «славні» поступилися «Бетісу».

Що ж до кадрової ситуації у команді, то лазарет практично порожній. Травмований лише захисник Ксімо Наварро.

«Барселона»

 

Каталонці останнім часом точно не тішать своїх уболівальників. Минулого тижня «блаугранас» програли «Реалу» в Суперкубку Іспанії, а цього тижня вилетіли і з Кубка країни, поступившись в компенсований час «Атлетику» з Більбао. Підопічні Хаві явно перебувають не в кращому стані та формі.

У чемпіонаті Іспанії у «Барселони» також є проблеми. Після нічиєї з «Гранадою» синьо-гранатові мають у своєму активі 32 очки та йдуть лише шостими. Зрозуміло, що про чемпіонство вже не йдеться, оскільки відставання від «Реала» складає вже 17 пунктів. Головним завданням команди є потрапляння до четвірки найсильніших, щоб потрапити до Ліги чемпіонів. З поточного розіграшу найпрестижнішого клубного турніру Європи каталонці вже вилетіли, ставши третіми у своїй групі. Тепер вони виступатимуть у Лізі Європи, де їхнім суперником буде «Наполі». Таким чином, «Барселона» цього сезону може залишитися без трофеїв.

Мусса Ваге, Ерік Гарсія, Серхі Роберто та Самюель Умтіті точно не візьмуть участь у матчі через пошкодження. Також під питанням вихід на поле Ансу Фаті.

Історія зустрічей

 

44 матчі, 30 перемог «Барселони», 7 вікторій «Алавеса» та 7 нічиїх – такий актив команд у очних протистояннях. Різниця м'ячів – 115:38 на користь каталонців.

У поєдинку першого кола на «Камп Ноу» суперники не змогли виявити найсильнішого.

Орієнтовні склади

«Алавес»: Пачеко, Дуарте, Лагуардія, Міазга, Агіррегарібія, Джейсон, Ріоха, Мойя, Ескаланте, Хоселу, Мендес.

«Барселона»: Тер Штеген, Алвес, Араухо, Піке, Альба, Педрі, Бускетс, Гаві, Торрес, Де Йонг, Ютгла.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей двобій завершиться перемогою гостей. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.59 по лінії Parimatch.

23 січня, неділя

«Алавес» – «Барселона»
Віторія. Стадіон «Мендісорроса». 22:00
ТБ-трансляція - відеосервіс MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.