Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 23 сiчня 2022, 17:23
1519
1

Реал Мадрид – Ельче. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Повторення кубкового протистояння

| Оновлено 23 сiчня 2022, 17:23
1519
1
Реал Мадрид – Ельче. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter.com/realmadrid

У неділю, 23 січня, на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» у Мадриді відбудеться матч 22-го туру чемпіонату Іспанії, в якому місцевий «Реал» прийме «Ельче». Початок поєдинку заплановано на 17:15 за київським часом. Розсудить зустріч Рікардо Де Бургос Бенгоечеа.

Зазначимо, що серед тижня команди провели поєдинок 1/8 фіналу Кубка Іспанії. «Реал» в овертаймі зміг здобути перемогу. На гол Гонсало Верду мадридці відповіли точними ударами Іско та Едена Азара.

«Реал» Мадрид

 

Команда зі столиці Іспанії упевнено йде до свого чергового титулу. На даний момент «вершкові» мають у своєму активі 49 очок і лідирують у турнірній таблиці. Вони на чотири пункти випереджають другу «Севілью». Востаннє мадридці оступалися 2 січня, коли поступилися «Хетафе».

Минулого тижня підопічні Карло Анчелотті виграли Суперкубок Іспанії, здолавши «Барселону» та «Атлетік», а цього вийшли до чвертьфіналу Кубка країни. Також на «королівський клуб» чекають матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, де його суперником буде «ПСЖ». Таким чином, «Реал» продовжує боротьбу за всі можливі трофеї і цілком може виграти чотири титули.

У лазареті у вершкових продовжують перебувати Марко Асенсіо, Маріано Діас і Дані Карвахаль. Усі вони не візьмуть участь у цій грі.

«Ельче»

 

«Біло-зелені» серед тижня мали хорошу нагоду створити сенсацію та вибити «Реал» з Кубка Іспанії, але трохи не витримали і двічі пропустили у більшості, залишивши турнір. Щодо чемпіонату країни, то тут «Ельче» йде на п'ятнадцятому місці. В активі команди Франсіско 22 очки, і вона лише на п'ять пунктів випереджає зону вильоту, тому вся боротьба за виживання ще попереду. Саме це є головним завданням команди із Ельче.

Майже всі гравці «Ельче» в строю. Не зіграє лише травмований воротар Кіко Касілья. Також під запитанням вихід на поле Педро Бігаса.

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою 50 матчів. Однозначна перевага на боці «Реала», який виграв 33 поєдинки. 11 разів команди зіграли внічию, а ще 6 ігор завершилися перемогами «Ельче».

У першому колі «Реал» на виїзді мінімально здолав «Ельче» завдяки дублю Вінісіуса.

Орієнтовні склади

«Реал» Мадрид: Куртуа, Васкес, Менді, Алаба, Начо, Модріч, Каземіро, Кроос, Родріго, Вінісіус, Бензема.

«Ельче»: Бадіа, Барраган, Верду, Гонсалес, Мохіна, Мілья, Гумбо, Маскараль, Моренте, Перес, Карільйо.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей двобій завершиться перемогою господарів поля. Нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.17 по лінії Parimatch.

23 січня, неділя

«Реал» Мадрид – «Ельче»
Мадрид. Стадіон «Сантьяго Бернабеу». 17:15
ТБ-трансляція - відеосервіс MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Face Control
Уверенные П1.