Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 сiчня 2022, 15:13
1073
0

Крістал Пелас – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Мерсисайдці в гонитві за «Манчестер Сіті»

| Оновлено 23 сiчня 2022, 15:13
1073
0
Крістал Пелас – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/LFC

У неділю, 23 січня, на стадіоні «Селхерст Парк» у Лондоні відбудеться матч 23-го туру чемпіонату Англії, в якому місцевий «Крістал Пелас» прийме «Ліверпуль». Початок поєдинку заплановано на 16:00 за київським часом. Розсудить зустріч Кевін Френд.

«Крістал Пелас»

 

«Орли» цього сезону є міцними середнячками ліги і ні на що не претендують. На даний момент у команди Патріка Вієйри 24 очки та 11-е місце у турнірній таблиці. До єврокубків далеко, до зони вильоту далеко, тому команді навряд чи варто чимось турбуватися. Швидше за все, «склярі» так і завершать сезон у середині таблиці.

Що стосується інших турнірів, то «Крістал Пелас» вилетів із Кубка англійської ліги, програвши «Вотфорду» в 1/32 фіналу, але продовжує боротьбу у Кубку Англії. Там «орли» вже пробилися до 1/16 фіналу, де зіграють проти «Хартлпул Юнайтед». Лондонці можуть зробити ставку на Кубок і постаратися його виграти.

Патрік Вієйра не зможе розраховувати в цій грі на травмованих Джеймса Макартура та Джеймса Томкінса, а також на Джордана Айю, Вілфріда Заха та Шейха Куяте, які перебувають у розташуванні своїх збірних на Кубку африканських націй.

«Ліверпуль»

 

Мерсисайдці продовжують боротьбу за титул. Щоправда, поборотися за чемпіонство підопічним Юргена Клоппа буде украй складно. Зараз «червоні» йдуть другими і відстають від лідируючого «Манчестер Сіті» на 11 очок, але мають гру в запасі. Звичайно, попереду ще багато матчів і всі втрачатимуть очки, але «Ліверпулю» це робити вже небажано, щоб спробувати нав'язати боротьбу «містянам».

Ліверпульська команда продовжує боротися за всі чотири трофеї. Серед тижня вона обіграла «Арсенал» та вийшла у фінал Кубка англійської ліги, де зіграє проти «Челсі». Також мерсисайдці сразяться з «Кардіффом» за вихід до 1/8 фіналу Кубка Англії. Окрім цього, «Ліверпуль» вийшов у плей-оф Ліги чемпіонів, де його суперником буде міланський «Інтер».

В останніх матчах «Ліверпулю» явно не вистачає Мохамеда Салаха, Садіо Мане та Набі Кейта, які вирушили на Кубок африканських націй. Також не зіграє Натаніель Філліпс. Під питанням вихід на поле Алекса Окслейда-Чемберлена та Харві Елліота.

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою 59 матчів. 34 перемоги на рахунку «Ліверпуля», 14 вікторій «Крістал Пелас» та 11 нічийних результатів.

У матчі першого кола «Ліверпуль» у рідних стінах розгромив «Крістал Пелас» завдяки голам Садіо Мане, Мохамеда Салаха та Набі Кейта.

Орієнтовні склади

«Крістал Пелас»: Батленд, Мітчелл, Геї, Андерсен, Ворд, Галлахер, Хьюз, Шлюпп, Олісе, Езе, Едуард.

«Ліверпуль»: Аліссон, Александр-Арнольд, Матіп, Ван Дейк, Робертсон, Хендерсон, Фабіньо, Джонс, Жота, Фірміно, Мінаміно.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.59 по лінії Parimatch.

23 січня, неділя

«Крістал Пелас» – «Ліверпуль»
Вотфорд. Стадіон «Селхерст Парк». 16:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports+
Прогноз Sport.ua — 0:2
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.