Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 сiчня 2022, 17:17
17411
20

Легіонер Ворскли: «Мені сказали, що Росія хоче захопити Полтаву»

Лукас Рангел переживає через можливу військову агресію Росії щодо України

| Оновлено 20 сiчня 2022, 17:17
17411
20
Легіонер Ворскли: «Мені сказали, що Росія хоче захопити Полтаву»
ФК Ворскла. Лукас Рангел

Бразильський легіонер «Ворскли» Лукас Рангел поспілкувався із заокеанськими журналістами на тему можливого повномасштабного військового вторгнення Росії на територію України.

«Прилетівши до київського аеропорту, я проїхав три години до свого міста і побачив на вулиці солдатів. Я такого ніколи не бачив, тому що зазвичай не їжджу цим маршрутом, але біля аеропорту бачив багато солдатів».

«Ми почали розпитувати українців, чи правда, що може початися війна, але вони кажуть, що нічого не буде. Кажуть, якщо Росія нападе на Україну, це може спровокувати світову війну, бо втрутяться США. Але це правда, що у Харкові, неподалік мого міста, є солдати».

«У мене є друг у «Зеніті», і я запитав у нього, що пишуть із цього приводу у російській пресі. Він сказав мені, що це правда, що на кордоні з Україною є російські солдати, але вони планують напасти на певний регіон, і, на жаль, моє місто (Полтава - прим. ред.) знаходиться в ньому. Ми ніколи не знаємо, що може чи не може статися».

«Було місто, куди ми їздили грати черговий матч, але точної його назви я не пам'ятаю, яке все було зруйноване. Побачивши таке вам стане сумно. Ми приїхали, потренувалися, швидко повернулися до готелю, зіграли матч та відбули до Полтави. Якщо говорити про більш віддалені міста (вочевидь, йдеться про непідконтрольні Україні території Донбасу – прим. ред.), деякі з них руйнуються і повільно вмирають. Українці казали мені, що у Донецьку щодня гине солдат, що війна триває. І «Шахтар» не думає повертатись туди».

«Нам, гравцям, цікаво, що клуб зробить із нашими контрактами, якщо розпочнеться війна. Українці кажуть, що ми втратимо наші договори і нас відправлять назад до наших країн. Це породжує сумніви, недовіру, але треба подивитися, як країна витримає цю ситуацію», - розповів Рангел.

Раніше Рангел спровокував скандал в українському футболі, коли заявив, що у матчі проти «Динамо» відчув на собі прояви расизму з боку хавбека киян Миколи Шапаренка.

Оцініть матеріал
(100)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KievSerg
"але вони планують напасти на певний регіон, і, на жаль, моє місто (Полтава - прим. ред.) знаходиться в ньому."
Где находиться Полтава, в центре Украины, если Россия все же надумает. Это такой замес начнется, кровью будут умываться своей и своих товарищей Ватники, и не только в Украине. По этому я сомневаюсь что Россия решит подписать себе смертный приговор.
yurchik553
Российским оккупантам надо дать по зубам, но гнилая Европа думает что это наши проблемы, если б не штаты Украину уже давно захватили бы
BekXan
Да на заглот восмут по самые гланды путинские свиньи.Клуб тоже хоть бы адекватно обьясним игрокам всё
victorpolo
Интересно почитать мнение такого человека. Ему абсолютно все равно, кто за кого и почему... он просто видит это так! И, я думаю, примерно так думает большинство людей на планете... всем пофиг на жизни, судьбы и т.д. Важно - как это поможет или помешает лично им!
Ivan Vismutenko
С моря...
Президент уже сказал :Выдохните!
Это США первые заметили, а не у нас. И это им надо для торможения СП-2, потому что их устраивают высокие цены на газ. Как и Россию. Хоть это и звучит парадоксально. Но именно США гребёт бабло за свой скраплений газ, пока кризис жанра. Это и есть лицо капитализма.
А зима пройдёт и страсти улягутся сами собой. И все будут бороться с Омикроном.
Так и протекает жизнь на Земле.
ffff
Интересно в какой это полностью разрушенный город Ворскла ездила играть? Неужели черниговский стадион и за ним развалины ( ещё с восьмидесятых "забытая" стройка) столько страха навели.
ALKOSruLKA
...навіть "друг з Зеніта" в курсі, що лаптеногі урки хочуть відтяпати черговий регіон, а ЗеКлоун лапшу вішає у щоденних роликах...
Maksym Ustiak
Во віку Ранжела із складу "Зеніта" найбільш ймовірний друг це Дуглас Сантос.
grifon.
а ти тоді хто? дояроїд?
xvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил