Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 20 сiчня 2022, 09:56
3857
5

Костюк та Ястремська вийшли до другого кола парного розряду Australian Open

Українська пара насилу здолала дует Гауфф/Макнеллі

| Оновлено 20 сiчня 2022, 09:56
3857
5
Костюк та Ястремська вийшли до другого кола парного розряду Australian Open
Getty Images/Global Images Ukraine

19-річна українська тенісистка Марта Костюк у парі із 21-річною українською спортсменкою Даяною Ястремською вийшли до другого кола парного розряду Australian Open.

У важкому поєдинку першого кола змагань українки обіграли дует зі США — Корі Гауфф/Кеті Макнеллі — 5:7, 6:4, 7:5.

Матч тривав 2 години 23 хвилини.

У поєдинку другого кола парного розряду дует Костюк/Ястремська зустрінеться з італійсько-британською парою Жасмін Паоліні/Хезер Вотсон. Матч відбудеться у п'ятницю, 21 січня.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 24 квітня 2024, 17:24 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sashamar
Ну "насилу" тут сильно (вибачте за тавтологію  ) сказано. Гофф/Макнеллі сильна, зіграна і невипадково сіяна пара. Щодо нашої пари, вона має перспективи тільки за двох умов.
Даяна визнає лідерство Марти (це не означає, що хтось грає краще, це як капітанство у футболі).Марта ховає свої психи раз і назавжди.
Oksana Karpevych
Результат є, незважаючи ні на що. Не шкодую, що дивилась, хоча якість трансляції . Якби був баланс у емоціях і спокої, результат був би швидшим, але в будь-якому випадку це не про них. Тут вибухова суміш Помилок теж багатенько. У 2021 Даяна з Паоліні зустрічалась аж тричі, і всі зустрічі, м'яко кажучи, не на нашу користь. Може хоч союз з Мартою допоможе здобути Даяні перемогу над італійкою. Успіху дівчатам.
sv_2000
И, кстати, отмечу, что второй матч подряд Марта проявляет характер. В первом сете с Торбой не скисла, как у нее часто бывает, после дикого количества НО, отыгралась и дожала на тае. Сейчас в паре после обескураживающего проигрыша сета с 5:2 тоже не развалились, а вытянул матч против фаворитов. В общем, надеюсь, растёт у Марты менталка, приходит с опытом спокойствие.
Даяне желаю при помощи успешной игры в паре перезарядить батарейки, получить заряд положительных эмоций и начать новый подъем к вершинам
sv_2000
Матч не видел, качество игры не могу оценить, но все же отмечу одну очевидную вещь. Судя по коэффициентам буков явный андердог победил явных фаворитов! Это очень круто! Рад за девчонок, особенно за Даяну, которой очень нужны сейчас положительные эмоции.
Stanislav Matusevych
Не вистачило сил додивитись третій сет, хоч матч був цікавий, а трансляція велася на камеру ледь не з мобільного. Помилок у наших дівчат було забагато, і з 5:2 перший сет програли, але не зламалися і продовжили тиснути на суперниць, які були очевидними фаворитками. І таки дотиснули. Непогані перспективи у нашої пари будуть, якщо Даяна визнає Марту першим номером, але буде готова перехопити лідерство, коли в Марти гра не піде і вона почне розсипатися.