Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Італії
| Оновлено 20 сiчня 2022, 21:25
962
1

Рома – Лечче. Прогноз і анонс на матч Кубку Італії

Переможець гарантовано наступним отримає суперника топ-рівня

| Оновлено 20 сiчня 2022, 21:25
962
1
Рома – Лечче. Прогноз і анонс на матч Кубку Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 20 січня, у Римі на стадіоні «Стадіо Олімпіко» відбудеться матч 1/8 фіналу Кубка Італії з футболу, у якому зіграють місцева «Рома» та «Лечче». Стартовий свисток рефері Мануель Вольпі з Ареццо прозвучить о 22:00 за київським часом.

Рома


Підопічні Жозе Моуріньо зараз перебувають у тому становищі, коли всі сторонні змагання було б непогано залишити осторонь, допоки не буде вирішено питання про становище команди у національній першості. Група лідерів в Італії цього року зібралася досить щільна, і обом римським колективам у ній немає місця. Як результат, доля сучасної «Роми» – боротьба за останню з вакантних на поточний час позицій у єврокубкових змаганнях проти «Фіорентини», але й тут суперники грають на досить якісному рівні для того, щоб чинити помітний заочний опір.

Допоки немає необхідності говорити про плей-оф Ліги конференцій УЄФА, «вовкам» було б непогано забезпечити собі хоч би однакову кількість набраних очок з «ліліями», із урахуванням ще не проведеного матчу у суперників. Проте в перебіг подій утручається розіграш національного Кубка, де «Рома» не перемагала з сезону-2007/08, тому не має морального права відмовлятися від можливості поборотися за цей трофей. Тим паче, що на дебютному для «джалороссі» етапі в поточному розіграші дістався суперник значно нижчого рівня.

Лечче


Уже минає другий рік, як «паприканці» змушені гаяти дні в другому за силою дивізіоні Італії, тому вилазки в рамках Кубка країни є для них чудовим приводом згадати свій єдиний сезон (2019/20) у еліті за останнє десятиліття, який у підсумку все одно завершився пониженням у класі з 18 місця у турнірній таблиці. Примітно, що у цього клубу збігаються одразу два прізвиська з їхніми майбутніми суперниками: «вовки» та «джалороссі» («жовто-червоні»), тому коментаторам точно доведеться напружитися у плані фантазії.

А ось із чим труднощів точно не виникне, то це з визначенням фаворита майбутньої гри. Підопічні Марко Бароні дуже хочуть повернутися наступного футбольного року до Серії A, але зараз йдуть лише п'ятими у турнірній таблиці свого дивізіону. Утім, це положення досить відносне, тому що розрив між першим і десятим місцем у Серії B зараз становить лише 10 очок, тому боротьба там ще далека від завершення. «Лечче» при цьому не забував просуватися і в Кубку, обігравши на попередніх етапах «Парму» (3:1) та «Спецію» (2:0). Отже, досвід обігравати команди «еліти» вже є.

Орієнтовні склади


«Рома»: Фусато – Вінья, Кумбулла, Ібаньєс, Мейтленд-Найлз – Верету, Олівейра – Бове, Крістанте, Дзаньоло – Фелікс.

«Лечче»: Габріель – Галло, Гендрей, Дермаку, Калабрезі – Майєр, Блін – Олів'єрі, Гарджуло, Хельгасон – Кода.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що господарі повинні розбиратися зі своїми суперниками досить впевнено, але вирішального удару завдадуть лише після перерви. Нашою ставкою буде позиція Фора. 2-й тайм. «Рома» (-1.0) з коефіцієнтом 2.44 за лінією Parimatch.

20 січня, четвер

«Рома» – «Лечче»
Рим. «Стадіо Олімпіко». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Мануель Вольпі (Ареццо, Італія)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Рахім Стерлінг пробив найкращий штрафний в історії футболу
Футбол | 18 березня 2024, 13:45 2
ВІДЕО. Рахім Стерлінг пробив найкращий штрафний в історії футболу

Жахливий удар по горобцях став об'єктом тролінгу в соцмережах

«Буде можливість проявити себе». Бущан і Шапаренко розповіли про підготовку
Футбол | 19 березня 2024, 03:00 0
«Буде можливість проявити себе». Бущан і Шапаренко розповіли про підготовку

Гранці національної збірної України взяли участь в ефірі з Владою Зінченко

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sashaddd25 Саша (металлолом сдали на приёмку)
Я люблю лече кушать )