Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 19 сiчня 2022, 20:19
1522
0

Гаель МОНФІС: «Ми з Еліною мало говоримо про теніс»

Французький тенісист – про стосунки зі своєю дружиною

| Оновлено 19 сiчня 2022, 20:19
1522
0
Гаель МОНФІС: «Ми з Еліною мало говоримо про теніс»
Getty Images/Global Images Ukraine. Гаель Монфіс

Французький тенісист Гаель Монфіс, який сьогодні вийшов у третій раунд Australian Open-2022, розповів, як на нього впливає той факт, що на турнірі одночасно виступає його дружина Еліна Світоліна.

«Якщо чесно, особливо про це не думаю. Звичайно, я щасливий, що дружина зі мною, але гадаю, багато гравців – теж щасливчики, і не тільки тенісисти. З іншого боку – це просто чудовий факт і лише.

З Еліною ми мало говоримо про теніс. Теніс – це наше життя, але у нас є команди і таке інше. Тут вся справа в тому, що в потрібний момент легше зрозуміти людину, а коли інша людина хоче допомогти, то найпростіше знайти правильні слова. Але як я вже казав, у неї своя команда, у мене своя. У нас гарні мотиваційні промови перед матчами. Коли вона нервує, то, звичайно, я намагаюся її заспокоїти. А вона завжди дбає про мене, знає, що мені треба, щоб відчути себе краще, знає мене добре і завжди знаходить потрібне слово, коли щось трапляється поза тенісом або треба налаштувати мене на вирішення завдання.

Те, що ми обидва – тенісисти, це здорово тому, що теніс – моя пристрасть, але я маю й інші захоплення і я знайомлю її з ними. Але теніс – це і її пристрасть, і я можу це зрозуміти. І це добре.

Але, зрештою, я часто говорю, що теніс – це не все життя. Життя різноманітне. У нас багато спільного поза тенісом і це найважливіше тому, що дуже багато людей поділяють пристрасть до тенісу. Сподіваюся, ми одружилися не через це. Теніс – це класно, але світ довкола нього не обертається. Якось так».

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.