Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Іспанії
| Оновлено 22 сiчня 2022, 00:28
1100
0

Реал Сосьєдад – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч Кубку Іспанії

Баскський клуб знову загрожує чинному чемпіону Іспанії

| Оновлено 22 сiчня 2022, 00:28
1100
0
Реал Сосьєдад – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч Кубку Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 19 січня, у Сан-Себастьяні на стадіоні «Аноета» відбудеться матч 1/8 фіналу Кубка Іспанії з футболу, у якому зіграють баскський «Реал Сосьєдад» та мадридський «Атлетіко». Стартовий свисток арбітра Хав'єра Альберола Рохаса з Кастільї-Ла-Манча прозвучить о 21:45 за київським часом.

Реал Сосьєдад


Підопічних Іманоля Альгуасіля минулого тижня ніхто не обтяжував виступами у сторонніх турнірах, тому «Сосьєдад» із легким сумлінням присвятив себе налагодженню обстановки у турнірній таблиці. «Королівські» в Ла Лізі зараз перебувають в оточенні своїх суперників за майбутнім поєдинком і каталонської «Барселони», однак у сучасних реаліях це аж ніяк не є втішною характеристикою, оскільки підопічні Дієго Сімеоне та Хаві зараз дуже нестабільні. Баски і самі зараз не надто хапають зірок з неба, але хоча б почали стабільно приходити до позитивних результатів.

На минулому етапі розіграшу національного Кубку «Реал Сосьєдад» обіграв «Леганес» із досить великими труднощами (3:2), а до цього був змушений боротися ще на двох стадіях з «Панадерією» (4:0) та «Саморою» (3:0). Очевидно, що імена цих команд не скажуть нічого більшості любителів футболу, але сам факт проведення додаткових поєдинків у розпал єврокубкового сезону дуже напружував команду Альгуасіля. Утім, зі своїми завданнями, сяк-так, вона справляється, завоювавши путівку до попереднього раунду плей-оф Ліги Європи, а також зберігаючи за собою п'яту сходинку в Ла Лізі.

Атлетіко


Відносини з баскськими колективами у команди Дієго Сімеоне останнім часом не дуже складаються. «Матрасники» лишень нещодавно поступилися в півфіналі Суперкубку Іспанії «Атлетику» (1:2), хоча мали певну перевагу за ходом гри, а зараз будуть змушені грати у кубковому змаганні з футболістами із Сан-Себастьяна. «Атлетіко» цього сезону вже приймав на своєму полі «Сосьєдад», і той матч завершився бойовою нічиєю (2:2), і немає жодних підстав зараз припускати, що подібний результат командам не вдасться повторити.

Підопічні Сімеоне цього футбольного року завжди проходять по межі, але майже ніхто вже не вірить у те, що ця столична команда має шанси на збереження чемпіонського титулу. Відставання від «Реала» в 18 очок і поразка в очній дуелі дає достатньо підстав для подібних думок. Також важко повірити в те, що на «Атлетіко» чекає успіх у плей-оф Ліги чемпіонів УЄФА, хоча суперник на кшталт англійського «Манчестер Юнайтед» на стадії 1/8 фіналу виглядає радше подарунком для іспанської команди. Суперкубок був програний кількома днями раніше. Отже, залишився лише один досяжний трофей – Кубок Короля.

Орієнтовні склади


«Реал Сосьєдад»: Ромеро – Муньос, Ле Норман, Елустондо, Горосабель – Рафінья, Гевара, Меріно – Оярсабаль, Ісак, Янузай.

«Атлетіко»: Облак – Хіменес, Ермосо, Врсалько – Де Пауль – Феррейра-Карраско, Коке, Еррера, Лемар – Корреа, Фелікс.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що саме у кубковій грі команди нарешті обміняються голами на полі басків, уперше з листопада 2014 року. Нашою ставкою буде позиція – Обидві заб'ють із коефіцієнтом 1.92 за лінією Parimatch.

19 січня, середа

«Реал Сосьєдад» – «Атлетіко»
Сан-Себастьян. «Аноета». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хав'єр Альберола Рохас (Кастілья-Ла-Манча, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 14
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 19 квітня
Футбол | 19 квітня 2024, 12:24 0
СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 19 квітня

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.