Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Італії
| Оновлено 13 травня 2022, 15:38
1116
0

Ювентус – Сампдорія. Прогноз та анонс на матч Кубка Італії

Массіміліано Аллегрі не зможе керувати туринцями з тренерської лави

| Оновлено 13 травня 2022, 15:38
1116
0
Ювентус – Сампдорія. Прогноз та анонс на матч Кубка Італії
Getty Images/Global Images Ukraine. Массіміліано Аллегрі

У вівторок, 18 січня, у Турині відбудеться матч 1/8 фіналу Кубка Італії з футболу, в якому місцевий «Ювентус» прийматиме «Сампдорію». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.

Ювентус

 

«Стара синьйора» минулого сезону перервала серію з дев'яти виграних Скудетто поспіль. Цей удар був таким сильним для керівництва, що їм довелося повернути на посаду головного тренера Массіміліано Аллегрі, який працював у клубі з 2014 по 2019 роки і досягав максимуму з року в рік у Серії А, однак так і не зміг привести команду до тріумфу у єврокубках.

Поки що повернутися на вершину «Ювентусу» не вдається. Після 22 турів клуб має в активі 41 очко та відстає від міланського «Інтера», який лідирує у турнірній таблиці, на дев'ять балів. Швидше за все, підопічні Аллегрі боротимуться за четверте місце з «Аталантою», а також намагатимуться виграти національний Кубок та Лігу чемпіонів.

Сампдорія

 

Команда з Генуї, міста, яке зовсім нещодавно було на слуху в українських уболівальників, уже втратила шанси поборотися за єврокубкову зону, тому тепер у неї завдання набагато простіше – зберегти прописку в Серії А. Зробити це буде не так просто, як могло б здатися, оскільки гандикап над зоною вильоту складає скромні чотири бали.

У чемпіонаті «Дорія» перебуває на серії з трьох поразок поспіль. Єдина перевага гостей полягає в тому, що Массіміліано Аллегрі не зможе керувати туринцями з тренерської лави, оскільки має кубкове вилучення трирічної давнини, коли «Ювентус» сенсаційно вилетів від «Аталанти». Потім Аллегрі пішов у відставку, але дискваліфікація залишилася.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Ювентус» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1.41 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Ювентус»: Щенсний – Пеллегріні, Ругані, Де Лігт, Куадрадо, Артур, Бентанкур, Кулушевскі, Дібала, Маккенні, Кін.

«Сампдорія»: Фальконе – Ауджелло, Феррарі, Драгусин, Берешиньськи, Аскільдсен, Рінкон, Торсбі, Габб'ядіні, Кандрева, Капуто.

18 січня, вівторок

«Ювентус» – «Сампдорія»
Турин. Стадіон «Альянц Стадіум». 22:00
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.