Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 17 сiчня 2022, 18:03
10058
6

Форвард Металіста може завершити кар'єру найближчим часом

Руслан Фомін не полетів на навчально-тренувальний збір із харківською командою

| Оновлено 17 сiчня 2022, 18:03
10058
6
Форвард Металіста може завершити кар'єру найближчим часом
ФК Металіст. Руслан Фомін

35-річний український нападник «Металіста» Руслан Фомін із великою часткою ймовірності не гратиме за харківський клуб у весняній частині сезону. Контракт футболіста розрахований до літа, проте вже зараз очевидно, що ставку в атаці харків'яни робитимуть на інших виконавців.

Фомін, якому 2 березня виповниться 36 років, не полетів із «Металістом» на перший тренувальний збір до Туреччини. В осінній частині сезону він провів 13 матчів у Першій лізі, де забив один м'яч. Крім того, на рахунку колишнього капітана «жовто-синіх» два поєдинки у Кубку України.

Вихованець харківського «Арсенала» повернувся до рідного міста влітку 2020 року з «Маріуполя», коли поповнив лави дебютанта Другої ліги «Метала». До цього Фомін грав за «Металіст», донецький «Шахтар» (у його складі двічі ставав чемпіоном України), «Зорю», «Чорноморець», азербайджанську «Габалу», казахстанський «Атирау» та грецький «Аполлон» (Смірніс).

Орієнтовна вартість гравця оцінюється у €50 тисяч.

Оцініть матеріал
(65)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ua_rem
Как бы не сложилось дальше, Фомину - огромное СПАСИБО за возрождение Металлиста, за силы и душу, которые он отдавал нашему клубу. Он много сделал на поле для клуба за последние потолтора года. Очень надеюсь, что он закончит текущий сезон с Металлистом в первой лиге и выйдет на поле в составе Металлиста хотя- бы в одной игре в этом году - в премьер лиге. Даже пусть на замену. Это было бы и символично,  и заслуженно. Но, понимаю, что обстоятельства могут сложиться иначе. Как бы там завтра ни было …. Фомин - это часть истории Металлиста годов 2008 - 2009, это одна из последних ИГРАЮЩИХ !связующих нитей сегодняшнего состава клуба с легендарным составом десятилетней давности. В моей памяти и наверное в памяти многих Руслан Фомин всегда будет частичкой легендарного Металлиста начала 2000 - Х.
cucumber
Удачи Руслану!
Archie FireLion
Легенда Мариуполя и просто бомбардирище! ))
ua_rem
Таки лохонулся, слава Богу, автор-прорицатель этой статьи. Фомин никуда не уходит и это - хорошая новость для Харькова. До встречи на Металлисте.  Удачной игры весной, ждём забитых мячей и побед!
ALKOSruLKA
Фомін, Віценець і Ко - класичні орендупольці... Маючи величезний талант , - обрали золоту клітку!
Артем Дима футболист
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил