Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 17 сiчня 2022, 18:13
1438
1

Мілан – Спеція. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Команда Віктора Коваленка спробує поставити підніжку «россонері»

| Оновлено 17 сiчня 2022, 18:13
1438
1
Мілан – Спеція. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У понеділок, 17 січня, у Мілані на стадіоні «Сан-Сіро» відбудеться матч 22 туру чемпіонату Італії, в якому «Мілан» прийме «Спецію». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 19:30 за Києвом.

«Мілан»

 

Команда Стефано Піолі веде запеклу боротьбу за першу позицію в турнірній таблиці Серії А. Маючи в активі 48 очок після 21 матчу (15 перемог, 3 нічиї, 3 поразки) «россонері» розташовуються на другій позиції. Вони один пункт програють землякам з «Інтера», у яких, втім, в активі є один матч у запасі.

Наразі «Мілан» йде на серії з трьох перемог поспіль. Перед різдвяною паузою він на виїзді обіграв «Емполі» (4:2), а після поновлення чемпіонату вдома впорався із «Ромою» (3:1) та у гостях розгромив «Венецію» (3:0). Але не слід забувати, що ця серія розпочалася у «червоно-чорних» після домашньої поразки 0:1 від «Наполі», датованої 19 грудня.

За успіхами у рідних стінах «Мілан» нині у чемпіонаті Італії має третій показник – 22 очки у 10 домашніх поєдинках. У п'яти останніх іграх на «Сан-Сіро» у «Мілан» значаться 2 перемоги та 2 поразки, а також одна нічия.

«Спеція»

 

Підопічні Тьяго Мотти у поточній турнірній таблиці італійського чемпіонату розташовуються на 16-й позиції. Провівши 21 матч, вони мають в активі 19 пунктів (5 перемог, 4 нічиї, 12 поразок). Команда українського півзахисника Віктора Коваленка лише на три очки випереджає «Кальярі», який очолює тріо аутсайдерів сезону, куди також входять «Дженоа» (12 очок) та «Салернітана» (11 пунктів).

У п'яти останніх на сьогодфні матчах «орлята» змогли взяти 7 очок із 15-ти можливих. Вони здобули дві перемоги («Наполі» - 1:0 на виїзді, «Дженоа» - 1:0 також у гостях), один раз зіграли внічию («Емполі» - 1:1 вдома) та зазнали двох невдач («Рома» - 0:2 у Римі, «Верона» – 1:2 вдома).

За досягнення на виїзді нині у «Спеції» по Серії А 14-й результат – 10 очок у 11 гостьових поєдинках (3 перемоги, 1 нічия, 7 поразок). Але знову згадаємо, що у двох крайніх матчах у гостях хлопці Мотти перемогли.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Мілан» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1,29 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Мілан»: Маньян - Флоренці, Калулу, Габбія, Ернандес, Круніч, Бакайоко, Салемакерс, Браїм Діас, Леау, Ібрагімович.

«Спеція»: Проведель - Аміан, Ерліч, Ніколау, Реца, Коваленко, Сала, Бастоні, Гьясі, Верде, Нзола.

17 січня, понеділок

«Мілан» - «Спеція»
Мілан. Стадіон «Сан-Сіро». 19:30
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 2:0

 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.