Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Суперкубок Іспанії
| Оновлено 16 сiчня 2022, 20:46
1153
0

Реал – Атлетік. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз спеціаліста на фінал Суперкубку Іспанії

| Оновлено 16 сiчня 2022, 20:46
1153
0
Реал – Атлетік. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на фінальний матч Суперкубку Іспанії «Реал» - «Атлетік».

«Суперкубок Іспанії, що проходить у Саудівській Аравії, привертає увагу любителів футболу у всьому світі, оскільки це змагання квартету елітних команд.

Кілька днів тому ми насолоджувалися матчем «Реала» та «Барселони». «Королівський клуб» переміг 3:2 і вийшов у фінал. Але каталонська команда з новим тренером Хаві виглядала дуже пристойно! У «Барси» та «Реала» прогресують молоді зірки! Я виокремлю Вінісіуса та Фаті. З приходом Хаві «Барсою» обрано стратегічний вектор довіри своїм молодим талантам за підтримки досвідчених виконавців. Досвідчені – це Тер Стеген, Дані Алвес, Піке, Альба, Умтіті, Бускетс, Депай, Люк Де Йонг та Френкі Де Йонг, Дембеле. Молоді це Гаві, Фаті, Педрі, Ніко, Ерік Гарсія, Ферран Торрес, Араухо. У «Барси» шикарне поєднання досвідчених та молодих гравців. Найближчими роками я бачу сильну, сучасну «Барсу», яка боротиметься за всі титули. Я спеціально приділив увагу «Барселоні» у зв'язку з їх кардинальним перезавантаженням. По «Реалу» і без моєї аналітики ви назвете всіх лідерів команди. «Вершкові» лідирують у Прімері, лише двічі поступившись. Вони найбільше забили – 45 м'ячів. Також мадридці мало пропускають. Конкурувати за чемпіонство з «Реалом» може лише «Севілья».

«Атлетік» ділить 9-10 місце з «Валенсією». Баски дуже мало забивають, але мало пропускають (20:17). До речі, рік тому «Атлетік» у фіналі Суперкубку переміг «Барселону» з рахунком 3:2! Баски хочуть повторити успіх. «Атлетік» у півфіналі у вольовому стилі обіграв «матрацників» Сімеоне (2:1). У басків команда із фантастичним характером. Пропустивши гол від Фелікса наставник басків Марселіно зробив чотири заміни та перевернув гру на свою користь. А вирішальний гол забив молодий талант «Атлетіка» Ніко Вільямс, брат Іньякі Вільямса. Команда в «Атлетіка» організована та дисциплінована. Вони швидко переходять із однієї фази гри в іншу. Це дуже незручно для солідного та розміреного «Реала». «Атлетік» не претендує на володіння м'ячем, але завдає ударів по воротах не менше, ніж їхні суперники. Це свідчить про їхню вертикальність гри та швидкість доставки м'яча в ударні зони.

Зустрічаються різностилеві команди, тому дуже цікаво спостерігати за їхньою грою. Обидві команди мало пропускають, але «Реал» забиває понад два м'ячі за гру. На мій погляд, у «Королівського клуба» трохи вищі шанси на перемогу. Хоча, з іншого боку, це фінал Суперкубку і тут можливі будь-які несподіванки. Насолоджуйтесь фіналом!», - сказав Грозний.

Матч «Реал» - «Атлетік» відбудеться 16 січня. Початок зустрічі о 20.30.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

BETWINNER  
  • 1.71
  • 3.94
  • 4.94
Зробити ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Буде великий наступ росії, ЗСУ поки не готові»
Війна | 28 березня 2024, 20:11 21
Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Буде великий наступ росії, ЗСУ поки не готові»

Президент сподівається на військову допомогу США

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 7
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.