Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 сiчня 2022, 15:22
1937
1

Ліверпуль – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

У претендента на чемпіонський титул проблеми в атаці, доки топ-форварди у збірних

| Оновлено 16 сiчня 2022, 15:22
1937
1
Ліверпуль – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 16 січня, у Ліверпулі на стадіоні «Енфілд» відбудеться матч 22 туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Ліверпуль» та «Брентфорд». Стартовий свисток рефері Джонатана Мосса із Сандерленду прозвучить о 16:00 за київським часом.

Ліверпуль


Клуби з англійської Прем'єр-ліги стоять на передових позиціях у плані популяризації африканського футболу по всьому світу, це працює також і у зворотному напрямку. Однак, коли мова заходить про необхідність проводити Кубок африканських націй у розпал європейського клубного сезону, то постраждалими виявляються саме ті клуби, де ключову роль відіграють представники сусіднього континенту з півдня. «Ліверпуль» не тільки не став винятком з цієї тенденції, але й утратив свій атакуючий потенціал в особі пари Салах – Мане, наслідки чого ми могли спостерігати кількома днями раніше, коли навіть чисельна перевага за кількістю гравців на полі не дозволила «червоним» зламати оборону «Арсеналу» у півфіналі Кубка Англійської ліги (0:0).

Проблема в тому, що від'їзд топ-форвардів припав на проміжок сезону, коли команді необхідно грати на перемогу. А якщо ні, то «Манчестер Сіті» можна вручити комплект «золотих» медалей, і нехай футболісти Хосепа Гвардіоли концентруються на бажаній Лізі чемпіонів УЄФА. Цей турнір незабаром цікавитиме і «Ліверпуль», ось тільки команді Клоппа було б непогано почати готуватися до нього за допомогою вдалих результатів на внутрішній арені. А тут, як бачимо, три останні матчі чемпіонату пройшли без перемог, а прірва в 14 очок до «Сіті» виглядає менш загрозливою лише за рахунок потенційних додаткових шести балів.

Брентфорд


Команда Томаса Франка приєдналася до учасників «елітної» першості цього сезону, і фактично відразу створила сенсацію, коли витягла на нічийний результат 3:3 матч проти «Ліверпуля» на своєму полі в першому колі. Вересень 2021 року був особливим у плані результатів для «джмелів», оскільки вони додатково обігравали на виїзді «Вулверхемптон» і «Вест Хем», що не кожному згодом удавалося в поточному сезоні. Були, звичайно, і смуги невдалих результатів, а інакше як би команда опинилася нижче від екватора турнірної таблиці?

Одна з таких мала місце якраз до початку кубкового тижня, із якого «Брентфорд» у підсумку вийшов з місцем у 1/16 фіналу Кубка Англії, проте потім поступився у перенесеному матчі 18-го туру «Саутгемтону» (1:4), поки «Ліверпуль» мірявся силами з «Арсеналом» на звітному тижні. Варто зазначити, що графік у колективу Франка в найближчому майбутньому буде досить насичений, оскільки очки їм доведеться видобувати в боях, у тому числі проти представників зони топ-4. Можна спробувати цим зайнятися і у майбутньому матчі.

Орієнтовні склади


«Ліверпуль»: Аліссон – Робертсон, Ван Дейк, Матіп, Олександр-Арнольд – Хендерсон, Фабіньо, Мілнер – Мінаміно, Фірміно, Жота.

«Брентфорд»: Фернандес – Янссон, Піннок, Айєр – Канос, Баптіст, Нергор, Джанелт, Расмуссен – Тоуні, Мбеумо.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку господарі зможуть здобути перемогу, проте їх результативність стримуватимуть кадрові проблеми. Нашою ставкою буде позиція ТМ (3.0) з коефіцієнтом 1.93 за лінією Parimatch.

16 січня, неділя

«Ліверпуль» – «Брентфорд»
Ліверпуль. «Енфілд». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta та відеосервіси MEGOGO та Oll.tv
Арбітр: Джонатан Мосс (Сандерленд, Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
yuriy_kent
Сетанта уроды. Этот матч не показывают. Куда интересней чемпионат Бельгии и
Аугсббург-Айнтрахт. Идиоты!