Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 сiчня 2022, 15:22
1307
0

Вест Хем – Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Що могло змінитись упродовж тижня?

| Оновлено 16 сiчня 2022, 15:22
1307
0
Вест Хем – Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 16 січня, у Лондоні на стадіоні «Олімпійський» відбудеться матч 22 туру англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Вест Хем» та «Лідс». Стартовий свисток рефері Майк Дін із району Віррал прозвучить о 16:00 за київським часом.

Вест Хем


Ще не все сміття, що залишилося після минулої гри лондонського і йоркширського клубів, встигли вивезти з олімпійської арени в столиці Великобританії, як вони знову мають зіграти між собою, але вже в рамках національної першості. «Вест Хем» залишив за собою дуель за право брати участь у 1/16 фіналу Кубка Англії (2:0), тому тепер буде змушений відстоювати свою честь ще й у матчі на внутрішній арені. Становище команди Девіда Мойєса і в цьому турнірі виглядає значно переконливішим, ніж у підопічних Марсело Б'єлси, тому легко уявити, що домашня гра у «молотобійців» не повинна викликати серйозних труднощів.

Із іншого боку, цікаво подивитися за тим, чи наважиться Девід Мойес випускати на футбольне поле українського нападника Андрія Ярмоленка вже з перших хвилин. Наш співвітчизник мав усі перспективи для того, щоб відіграти від свистка до свистка кубкову гру, але вийшов лише на лічені секунди компенсованого часу, що виглядало повною несправедливістю з боку шотландського наставника. Є ризик, що така ситуація повториться і в чемпіонаті, тому що на вістря атаки повернеться Антоніо, а Джарод Боуен нікуди не випадав з кадрової обойми. У «Вест Хема» зараз тягнеться серія з чотирьох перемог поспіль – може хоч це розтопить холодне серце досвідченого наставника?

Лідс


У чемпіонаті «павичі» грають анітрохи не краще, ніж у кубкових турнірах. Команда Б'єлси ще знаходиться на безпечній дистанції в шість очок від зони вильоту, однак це зовсім не означає, що Лідс може дозволити собі виявляти слабкості. Нестерпний важкий відрізок сезону залишився позаду – матчів проти «Арсеналу», «Манчестер Сіті» та «Челсі» найближчим часом точно не передбачається, тому команда може набирати ходу. Звичайно, навіть збереження прописки в нинішніх реаліях для йоркширського клубу буде значним успіхом, проте навіть під іспанським наставником рано чи пізно може захитатися його трон, якщо ситуація докорінно не зміниться.

У «Лідса» попереду є вікно в три матчі: проти «Ньюкасла», «Астон Вілли» та «Евертона», за які можна буде роздобути певну кількість балів, необхідних для виживання. Що ж до майбутнього поєдинку проти команди із зони топ-4, то тут доведеться стрибнути вище голови, що так і не вдалося зробити під час матчу в Кубку Англії. Враховуючи, що лазарет «павичів» не має ставати порожнім, залишається сподіватися лише на диво і недооцінку з боку суперників.

Орієнтовні склади


«Вест Хем»: Фабіанські – Цоуфал, Доусон, Діоп, Крессвелл – Райс, Форнальс – Влашич, Лансіні, Боуен – Антоніо.

«Лідс»: Мельє – Стрюйк, Кох, Ейлінг – Харрісон, Кліх, Форшоу, Даллас – Рафінья, Бемфорд, Джеймс.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку господарі знову візьмуть гору. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Вест Хем» (-1) з коефіцієнтом 2.07 за лінією Parimatch.

16 січня, неділя

«Вест Хем» – «Лідс»
Лондон. «Олімпійський». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta Sports та відеосервіси MEGOGO та Oll.tv
Арбітр: Майк Дін (район Віррал, Англія)
Прогноз Sport.ua – 3:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.