Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 15 сiчня 2022, 21:23
7718
6

Без шансів. Збірна України поступилася Франції на чемпіонаті Європи

Олімпійські чемпіони впевнено обіграли нашу команду

| Оновлено 15 сiчня 2022, 21:23
7718
6
Без шансів. Збірна України поступилася Франції на чемпіонаті Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

Збірна України провела другий поєдинок групового раунду чемпіонату Європи з гандболу. Після невдалого старту нашої команди на континентальній першості у матчі із Сербією навряд чи можна було розраховувати, що «синьо-жовті» зможуть набрати очки у протистоянні з олімпійськими чемпіонами. Французи є головними фаворитами Євро-2022, тому букмекери перед зустріччю були впевнені в перемозі «триколірних». Коефіцієнт 1.02 на Францію яскраво свідчить про розстановку сил. Але з іншого боку, у дуелі з таким грізним суперником українці могли створити супергучну сенсацію. Це якраз той випадок, коли втрачати нічого, можна лише придбати.

На жаль, боротьби не вийшло. З перших хвилин став позначатися вищий клас французьких гандболістів. На відміну від матчу із Сербією, впіймав свою гру голкіпер збірної України Геннадій Комок, але його сейви не заважали «триколірним» збільшувати свою перевагу. Впевнено проводив гру Дмитро Горига, який до перерви закинув п'ять м'ячів та став найкращим бомбардиром першої половини зустрічі. Втім, це стало слабкою втіхою: на відпочинок команди пішли з «+6» на користь збірної Франції.

Getty Images/Global Images Ukraine

На початку другого тайму сталася неприємна ситуація для нашої команди. Горига в центрі майданчика атакував суперника, і після перегляду відеоповтору судді вирішили вилучити лідера збірної України. Горига встиг після перерви записати ще два м'ячі у свій актив.

Французи вели гру, яка давно втратила інтригу. Та й українці допомагали суперникам, ухвалюючи поспішні рішення та роблячи втрати. І матч завершився перемогою «триколірних» із «+13» на їхню користь. Цікаво, що найкращим бомбардиром поєдинку так і залишився вилучений на 34-й хвилині Горига, який закинув 7 м'ячів.

Свій третій матч збірна України проведе у понеділок. Суперником нашої команди стане Хорватія. Шанси на прохід до наступної стадії турніру «синьо-жовті» ще не втратили, але ці шанси, скажімо відверто, дуже теоретичні. Та й залишаться вони, якщо хорвати сьогодні зможуть обіграти Сербію.

Чемпіонат Європи 2022. Група С.

Франція - Україна - 36:23 (17:11)

 Горига (34)

Франція: Жерар, Пардін, Ленне (1), Мінн (4), Лагард (4), Річардсон (4), Мем (2), Турна (1), Мае, Фабрегас (3), Деска (4), Порте ( 2), Кунку (3), Нахі (5), Конан, Бріє (3).

Україна: Комок, В'юник, Касай (1), Артеменко (2), Ільченко (1), Бурзак (2), Тютюнник, Глушак, Близнюк (2), Тільте (2), Миноцький, Залевський (2), Горига (7) ), Турченко (3), Буйненко, Донцов (1).

Арбітри: Борис Мандак, Маріо Рудінські (обидва - Словаччина)

Szeged Uj Arena (Сегед, Угорщина)

ФРАНЦІЯ – УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 6
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Верняєв став віце-чемпіоном Європи зі спортивної гімнастики у багатоборстві
Інші види | 24 квітня 2024, 22:23 3
Верняєв став віце-чемпіоном Європи зі спортивної гімнастики у багатоборстві

Український гімнаст у кар'єрі має вже 13 медалей чемпіонатів Європи

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kaka
без подготовительных сборов в самой тяжелой группе-ожидаемый резалт....
Archie FireLion
Самая худшая сборная всего гандбольного Евро
alex73776
судья собака сутулая удалил нашего снайпера,видимо фрнцузы испугались и дали ц.у судье!
Nomad
А когда то в составе сборной СССР, становившейся чемпионами Олимпиады и Мира играли украинские игроки студенческой команды ЗИИ Запорожье.
Ищенко, Резанов, Кушнирюк, Шипенко, Томин...
Dfkbvj
ФГУ і тренер-німець це повне дно!!! Рагулі не змогли зібрати найсильніших гравців через особисті неприязні, дебіли мля!!! Державу представляти їм пофіг, головне моменти, тварини дикі!!!