Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 16 сiчня 2022, 20:45
3506
2

Аталанта – Інтер. Прогноз та анонс на матч Серії А

Команда Руслана Маліновського приймає чемпіонів Італії

| Оновлено 16 сiчня 2022, 20:45
3506
2
Аталанта – Інтер. Прогноз та анонс на матч Серії А
Getty Images/Global Images Ukraine

Центральний поєдинок 22 туру Серії А відбудеться в Бергамо. «Аталанта» на своєму полі прийме міланський «Інтер».

«Аталанта»

Попри те, що Руслан Маліновський відхрещується від боротьби своєї команди за чемпіонство, «Аталанта» наразі програє «Інтеру» лише 8 очок. Відіграти таке відставання, коли попереду ще майже пів чемпіонату – більш ніж реально. Ідеальний шанс на контратаку надається у неділю.

Стартовий тур другого кола «Аталанта» пропускала – матч проти «Торіно» було перенесено через спалах коронавірусу у складі «Биків». А після цього бергамаски на виїзді у мегарезультативному матчі розгромили «Удінезе» – 6:2. На тижні, поки «Інтер» бився за Суперкубок Італії з «Ювентусом», «Аталанта» відпочинку теж не мала: у Кубку Італії команда Джан П'єро Гасперіні обіграла «Венецію» 2:0.

Кадрових проблем перед матчем із «Інтером» у «Аталанти» достатньо. Травмовані латераль Робін Госенс, форвард Дуван Сапата, захисники Рафаел Толой та Давіде Дзаппакоста, а також резервний воротар Марко Спортьєлло.

«Інтер»

«Інтер» приїжджає до Бергамо у статусі чемпіона, лідера та головного фаворита нинішнього сезону Серії А. Незважаючи на це, гра команди Сімоне Індзагі після нового року поки що не справляє такого сильного враження, як у листопаді-грудні. Графік у 2022 році у «Інтера» дуже схожий з «Аталантою». Матч 20-го туру проти «Болоньї» був скасований, після чого «нерадзуррі» вдома обіграли «Лаціо», а середу в матчі за Суперкубок Італії на останніх секундах овертайму вирвали перемогу над «Ювентусом».

Почати рік із перемог над «Лаціо» та «Ювентусом» - це, звичайно, добре. Але не забуватимемо, що «Лаціо» зараз кризовий, а туринці підходили до матчу за Суперкубок Італії з дуже великими кадровими проблемами. Так чи інакше, перший трофей при Сімоне Індзагі має надихнути «Інтер» у майбутньому матчі – Маліновському та компанії буде дуже непросто.

Тим більше, що кадрових проблем перед матчем у «Інтера» практично немає. Єдина втрата – Артуро Відаль, який пропускає матч із «Аталантою» через перебір жовтих карток.

Історія зустрічей

На даний момент «Інтер» та «Аталанта» зустрічалися між собою 134 рази. Відчутна перевага, звісно, ​​на боці «Інтера» – 72 перемоги проти 27. Ще 35 матчів завершилися внічию.

Прогноз на протистояння

Навіть незважаючи на те, що після зимової паузи «Інтер» ще не набрав тих швидкостей, які були до нового року, «Аталанті» перемогти буде непросто. Наша ставка – Х2, коефіцієнт 1,39.

Орієнтовні склади:

«Аталанта»: Муссо - Джимсіті, Демірал, Паломіно - Хатебур, Де Роон, Фройлер, Меле - Пессіна, Маліновський - Муріель

«Інтер»: Хандановіч – Шкріньяр, Де Врей, Бастоні – Дарміан, Барелла, Брозовіч, Чалханоглу, Перішич – Санчес, Лаутаро

16 січня, неділя

«Аталанта» – «Інтер»
Бергамо. «Gewiss Stadium». 21:00
ТБ-трансляція на MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:2
Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 3,05
  • 3,74
  • 2,26
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 3,12
  • 3,82
  • 2,31
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ёкарный Бабай
Тут если Аталанта первой пропустит, то может быть и разгром. А если первой забьет то может и ничью вырвать. В любом случае напряжение предстоит такое, что у экрана телефоны будут заряжаться.
Saar
1-3 Інтер є Інтер. Не тільки одна з кращих команд Італії, а і Європи!