Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 16 сiчня 2022, 02:10
505
0

Келвін Каттар – Гіга Чикадзе. Прогноз і анонс на бій

Головний бій турніру UFC on ESPN 32

| Оновлено 16 сiчня 2022, 02:10
505
0
Келвін Каттар – Гіга Чикадзе. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Келвін Каттар

Бій відбудеться 16 січня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) в комплексі UFC Apex і стане головним на турнірі UFC on ESPN 32 (UFC Vegas 46). Орієнтовний початок бою – 04:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Перший турнір UFC у 2022 році очолить поєдинок топових бійців напівлегкої ваги Келвіна Каттара (22-5), який посідає у рейтингу 5-е місце, та 8-го номера рейтингу Гіги Чикадзе (14-2).

У 2020 році Каттар виграв обидва своїх бої, пройшовши Джеремі Стівенса і Дена Іге, а у 2021 році Келвін бився один раз. У січні він провів 5-раундовий бій проти Макса Холловея, який виявився набагато кращим за Каттара і виграв бій одностайним рішенням суддів. Каттар у тому поєдинку отримав безліч пошкоджень, і з цим багато в чому пов'язаний річний простій.

Чикадзе виграв у UFC кожен із семи боїв. Якщо перші чотири поєдинки він виграв суддівським рішенням, то зараз він іде на серії з трьох перемог нокаутом. Грузинський боєць нокаутував Джеймі Сіммонса, Каба Свонсона та Едсона Барбозу у серпні.

Прогноз на бій

У клітці зійдуться два чудових ударники, проте Чикадзе у минулому відмінний кікбоксер і, очевидно, матиме перевагу у стійці над суперником. Каттар сильніший у борцівському плані, проте Чикадзе добре захищається від тейкдаунів і навряд чи бійці багато часу проведуть на землі.

Чикадзе набиратиме очки за рахунок ударних навичок, але нокаутувати стійкого Каттара йому буде непросто, тому бій має всі шанси пройти п'ять раундів.

Перемога Чикадзе за очками

BETWINNER  
  • 3.55
  • 1.32
Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 3.56
  • 1.34
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.