Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 15 сiчня 2022, 16:32
1816
0

Кельн - Баварія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Німеччини

Мюнхенці мають брати три очки

| Оновлено 15 сiчня 2022, 16:32
1816
0
Кельн - Баварія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Німеччини
twitter.com/FCBayern

У суботу, 15 січня, на стадіоні «Рейн Енергі» у Кельні відбудеться матч 19-го туру чемпіонату Німеччини, в якому місцевий «Кельн» прийме мюнхенську «Баварію». Початок поєдинку заплановано на 17:30 за київським часом. Зустріч пройде за порожніх трибун.

«Кельн»

 

«Козли» цього сезону виступають вкрай вдало. На даний момент в активі червоно-білих 28 очок та шосте місце у турнірній таблиці. Команда Штеффена Баумарта знаходиться у зоні єврокубків і має намір зберегти свої позиції. Безумовно, такий результат вважатиметься успіхом для «Кельна». Більше того, «козли» показують добрий рівень футболу і по праву посідають це місце, лише на два пункти, відстаючи від зони Ліги чемпіонів.

Зараз «Кельн» має триматчеву переможну серію. Він переміг «Вольфсбург», «Штутгарт» та «Герту». Щоправда, продовжити цю серію буде дуже складно, адже у суперниках «Баварія». Також червоно-білі продовжують боротьбу у Кубку Німеччини, де у 1/8 фіналу турніру зіграють проти «Гамбурга».

З різних причин не допоможуть «Кельну» у цій грі Себастьян Андерссон, Хорхе Мере та Ельєс Шкірі. Всі інші в строю готові дати бій гранду.

«Баварія»

 

Команда з Мюнхена впевнено лідирує у турнірній таблиці. Підопічні Юліана Нагельсманна йдуть до чергового титулу навіть попри поразку у матчі минулого туру проти Гладбаха. Зараз у «Баварії» 43 очки та шість пунктів переваги над другим Дортмундом. Здається, що боротьби за чемпіонство не буде, і баварці достроково виграють титул.

Провальним був виступ «Баварії» лише у Кубку Німеччини, де вона вилетіла вже на стадії 1/16 фіналу, разгромно поступившись тій же «Боруссії» з Менхенгладбаху. У Лізі чемпіонів мюнхенці впевнено посіли перше місце у групі та вийшли до 1/8 фіналу, де зіграють проти «Зальцбурга».

Нагельсманн не зможе розраховувати в цій грі на цілу групу гравців. Це Леон Горетцька, Кінгслі Коман, Корентен Толіссо, Буна Сарр, Йосип Станішич та Крістофер Скотт.

Історія зустрічей

 

Суперники зустрічалися між собою 102 рази. 54 перемоги на рахунку «Баварії», 25 тріумфів у «Кельна» та 23 нічийні результати.

У матчі першого кола «Баварія» у рідних стінах здолала «Кельн» з рахунком 3:2.

Орієнтовні склади

«Кельн»: Швабе, Ектор, Хуберс, Кіліан, Шмітц, Озджан, Шауб, Дуда, Каїнц, Модест, Ут.

«Баварія»: Нойєр, Кімміх, Павар, Упамекано, Девіс, Мусіала, Сане, Мюллер, Гнабрі, Хунке, Левандовські.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.37 по лінії Parimatch.

15 січня, субота

«Кельн» – «Баварія»
Кельн. Стадіон «Рейн Енергі». 16:30
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports+
Прогноз Sport.ua — 1:3
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.